[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=427050#p427050:b5zwer0p je napisao(la):
Igor » 09 Jan 2017 05:00 pm[/url]":b5zwer0p]
Izvini Barkley "ne bih da ulazim u frku kad sam slabiji..."
Tvoja procena mi se nekako izgubila medju postovima.
У реду је али да ти се не понови више.
Него, 1. сам летео за Бањалуку. Била је једна занимљива ситуација, која, кад сам мало размислио, може да буде ризична због аљкавости. Летели смо са Ц5, али тако што се силазило низ степенице па на бус па на АТР. Међутим, за мост је био закачен и један Ербас. Притом, није било никакве ограде нити је неко стајао да упути путнике, тако да је у једном тренутку испред мене створена забуна да ли се иде право кроз мост или преко степеница. Затим, када се сиђе низ степенице следи други збун, јер се нигде не види бус. Требало је да се пређе пар метара да га угледаш иза стубова, на коме такође није било никакве ознаке, па су сви запиткивали возача.
На страну збуњеност путника која се некако решила, из безбедносних разлога (и по путнике и по аеродром) не може да се дозволи да се лута по писти.
Не сећам се да сам видео слике, па праштајте ако нешто понављам, врше се радови на терминалу један - затворен је спољни улаз и тај улазни део је ограђен и обложен оним зеленим најлоном. Нисам сликао јер сам успешно тих дана упропастио телефон. Постаје ми то новогодишњи обичај.
Што се тиче излаза, није он баш тако лош. Хладноћа јесте проблем, можда би могао да се направи/отвори неки излаз са стране да не бије директно. Добра ствар је што је пре неког времена постављена ограда па су мало удаљени и доведени у ред сви који дочекују путнике. Јесте уско, али има прилично простора са стране да се сачека.