[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=356084#p356084:36mqis78 je napisao(la):drum1 » 25 Окт 2015 02:42 pm[/url]":36mqis78]
Све у свему, раст је такав какав јесте. Наравно добро је док постоји раст и чудно је да постоји с обзиром да је овде народ у беспарици. Аеродром треба унапређивати и дивно је што позитивно послује и сам улаже у себе. То је за пример свима.
Међутим, да ли вам сада делује да је сва та прича о томе како ће да стигне на ИКС-милиона за пар година и како је неопходно баш одмах градити и терминале и писте и свашта била преурањена или пренапумпана. Можда је то политичка пропаганда била, али ја се плашим да је одраз нетемељне анализе и комуникације са свим чиниоцима раста. Било је за очекивати да Ер Србија стане са растом јер 1. нема раст флоте, 2. мора да се консолидује после пробне године. А остали чиниоци су махом у стагнацији.
Вероватно је та захуктана прича производ политичке пропаганде и оног ужасног што нас прогонони у свим сферама друштва - никаквог озбиљног планирања.
Шта мислите?
Присећам се свог поста... делује ми да сам можда био у праву нажалост