Da li ima ili nema, moze da ima. U teoriji za par dana. Moze i da bude jedan i po metar duboka na najdubljem delu, moze i da ima pescane plaze i poplocana setalista...
Mi da smo najuredjenija zemlja sveta, ne bi mogli da sprecimo ono od sinoc.
U svakom slucaju, ovde se normalno caska i ne kuka, napisao sam da je voda pisolina i stavio smajli.
A i da se kuka, ja ne pratim po forumu ostale forumase i zameram im sto kukaju nego iznosim svoje misljenje.
Nisam ja kreirao misljenje da se prekomerno kuka i kada treba i ne treba da bi nervirao druge forumase, to je moj stav i van foruma.
Ti ovde konkretno imas pik na mene. Jesi ti to usao u Adu, video da je voda hladnjikava, popricao o tome sa ljudima u pravom zivotu, pa onda dosao na forum i video da ja ,,kukam" da je voda topla pa si uzeo da se cudis o cemu pricam jer je tvoje iskustvo potpuno drugacije?
Ja pisem na osnovu licnog iskustva jer se secam i ovakvih temperatura i nevremena i svega. Ziveo sam u Valjevskoj i gledao redovno kako se kreira reka i nosi sve zivo dole ka Cukarickoj padini za vreme letnjih meseci. Secam se snimka tornada u Somboru, a i cega se ne secam, ima da se nadje na netu i isto su ljudi pricali da ovo nikada nije bilo i pre sto godina.
Kao sto je i na Adi bilo da je voda pisolina, nisam dosao ovde i rekao, sta je ovo majko mila, nikada na Adi ovako topla voda nije bila, dobicu opekotine, nije ovo normalno.
Imali smo par dana cistog prezivljavanja, kao da sam ja imun na visoke temperature i kao da meni nije smetalo. Probudis se i ides da das sve od sebe da olaksas koliko mozes. Gledanjem slika po netu i serovanjem okolo da je na apoteci u Donjoj Zagubici izmereno 53.stepena, ne olaksavas ni sebi, ali ajde ako je vec neko mazohista, ne mora i drugima da zagorcava zivot.
A mene ta oblast zanima i voleo bih da procitam nesto pametno i da se informisem, samo treba pustiti da prodje leto pa onda mirne glave analizirati sta i kako je bilo sa svim podacima i videti objektivno sta i koliko i da li se uopste vreme promenilo i ako jeste, videti sta se moze po tom pitanju.