Zaobljena fasada nije glupost niti prevaziđena, najvažnije je samo uspeti da se montira što je moguće preciznije.Archangel":2mc1b167 je napisao(la):Ima jedna razlika, Kinezi kad grade takav oblik zgrade barem je grade od 500 metaraink":2mc1b167 je napisao(la):* zaobljena staklena glupost, kakva se gradila po Evropi i svetu osamdesetih, a kakva se danas gradi u Kini... Sem sto su takve zgrade cak i Kinezima dosadile.
U principu se slazem s tobom. Nemam ja nista protiv krivina u arhitekturi... Al ovo cudo koje ce nam stajati preko puta skupstine do sledeceg veka... Pa to tesko da moze da se nazove arhitektura... Retko je videti tako malo ulozenog truda u tako bitan objekat... Uradjen gotovo bez maste, bez pokusaja da se napravi nesto izvanredno... Zao mi je sto ne mogu bolje da se izrazim na srpskom jer bih onda mogao ovaj objekat da pljujem do sutra, a da mi ne dosadi.Nick Slaughter":1x0jdqfq je napisao(la):Zaobljena fasada nije glupost niti prevaziđena, najvažnije je samo uspeti da se montira što je moguće preciznije.
Zaobljene forme unose mir u prostoru i okolini, dok izuzetno oštre forme fasad unose negativnu energiju i napetost!
Ma dobro, ruku na srce i skupština je krš i lom tako da kako god bude objekat izgledao biće premijaink":3lnzadnb je napisao(la):U principu se slazem s tobom. Nemam ja nista protiv krivina u arhitekturi... Al ovo cudo koje ce nam stajati preko puta skupstine do sledeceg veka... Pa to tesko da moze da se nazove arhitektura... Retko je videti tako malo ulozenog truda u tako bitan objekat... Uradjen gotovo bez maste, bez pokusaja da se napravi nesto izvanredno... Zao mi je sto ne mogu bolje da se izrazim na srpskom jer bih onda mogao ovaj objekat da pljujem do sutra, a da mi ne dosadi.Nick Slaughter":3lnzadnb je napisao(la):Zaobljena fasada nije glupost niti prevaziđena, najvažnije je samo uspeti da se montira što je moguće preciznije.
Zaobljene forme unose mir u prostoru i okolini, dok izuzetno oštre forme fasad unose negativnu energiju i napetost!
:bash:Nick Slaughter":2w9lyyu6 je napisao(la):Ma dobro, ruku na srce i skupština je krš i lom tako da kako god bude objekat izgledao biće premija
Mozes li obrazloziti zasto smatras da je skupstina krs?Nick Slaughter":3tvbqff6 je napisao(la):Ma dobro, ruku na srce i skupština je krš i lom tako da kako god bude objekat izgledao biće premijaink":3tvbqff6 je napisao(la):U principu se slazem s tobom. Nemam ja nista protiv krivina u arhitekturi... Al ovo cudo koje ce nam stajati preko puta skupstine do sledeceg veka... Pa to tesko da moze da se nazove arhitektura... Retko je videti tako malo ulozenog truda u tako bitan objekat... Uradjen gotovo bez maste, bez pokusaja da se napravi nesto izvanredno... Zao mi je sto ne mogu bolje da se izrazim na srpskom jer bih onda mogao ovaj objekat da pljujem do sutra, a da mi ne dosadi.Nick Slaughter":3tvbqff6 je napisao(la):Zaobljena fasada nije glupost niti prevaziđena, najvažnije je samo uspeti da se montira što je moguće preciznije.
O ukusima se ne raspravlja ali ti si baš preterao :|Nick Slaughter":3cjg2qc3 je napisao(la):Ma dobro, ruku na srce i skupština je krš i lom tako da kako god bude objekat izgledao biće premijaink":3cjg2qc3 je napisao(la):U principu se slazem s tobom. Nemam ja nista protiv krivina u arhitekturi... Al ovo cudo koje ce nam stajati preko puta skupstine do sledeceg veka... Pa to tesko da moze da se nazove arhitektura... Retko je videti tako malo ulozenog truda u tako bitan objekat... Uradjen gotovo bez maste, bez pokusaja da se napravi nesto izvanredno... Zao mi je sto ne mogu bolje da se izrazim na srpskom jer bih onda mogao ovaj objekat da pljujem do sutra, a da mi ne dosadi.Nick Slaughter":3cjg2qc3 je napisao(la):Zaobljena fasada nije glupost niti prevaziđena, najvažnije je samo uspeti da se montira što je moguće preciznije.