Pola fasade (stakla) su već postavljena i ja pljujem, odvratno izgleda! :kafa:sizif":vk7ogvjq je napisao(la):Дајте људи мало стрпљења. Сачекајте да се постави фасада, па онда пљујте.
Jel mogu ja?bg259":31c2ap8f je napisao(la):ako hoces da plujes (ili da govoris o arhitekturi ) onda "izgleda odvratno" nije dovoljno, pokusaj malo da objasnis zasto nesto nije "lepo" da ne ulazimo u filozofiju lepote i sta to znaci. Svako ima svoje misljenje, ali razlika izmadju pljuvanja i kritike je malo bolje smisljene recenice od ruzno je, sranje je, shitina, ne dopada mi se, po celom forumu samo pljuvanje kada je pitanje arhitektura bez konkretne diskusije.
Офтопик, тај неко има име и презиме и штавише је врло поносан на своју заоставштину.ink":324q6f99 je napisao(la):Oprostite ako se grubo izrazavam al se zaista naljutim sto je neko odobio izgradnju ovako bezlicne zgrade na tako bitnom mestu... Nerazmisljajuci o tome da ce ona verovatno tu biti za sto godina!
Ima jedna razlika, Kinezi kad grade takav oblik zgrade barem je grade od 500 metaraink":1ty4870t je napisao(la):* zaobljena staklena glupost, kakva se gradila po Evropi i svetu osamdesetih, a kakva se danas gradi u Kini... Sem sto su takve zgrade cak i Kinezima dosadile.