Šta je novo?

3 Lista Duvana - [ Poslovni Objekat | 20 000 kvm ]

Дајте људи мало стрпљења. Сачекајте да се постави фасада, па онда пљујте.

Чудо једно како неко најпре постави магловиту, крајње произвољну премису, па онда на основу ње категоричан закључак.

Ево ја сам, на пример, сигуран да неће бити алубонд, него комбинација црног и белог камена. Било је овде, приликом постављања стакала на 3лд, тврдњи да су алуминијумске подлошке у ствари беле лајсне и онда се пљувало по њима.

sizif":vk7ogvjq je napisao(la):
Дајте људи мало стрпљења. Сачекајте да се постави фасада, па онда пљујте.
Pola fasade (stakla) su već postavljena i ja pljujem, odvratno izgleda! :kafa:

ako hoces da plujes (ili da govoris o arhitekturi ) onda "izgleda odvratno" nije dovoljno, pokusaj malo da objasnis zasto nesto nije "lepo" da ne ulazimo u filozofiju lepote i sta to znaci. Svako ima svoje misljenje, ali razlika izmadju pljuvanja i kritike je malo bolje smisljene recenice od ruzno je, sranje je, shitina, ne dopada mi se, po celom forumu samo pljuvanje kada je pitanje arhitektura bez konkretne diskusije. :bash:

bg259":31c2ap8f je napisao(la):
ako hoces da plujes (ili da govoris o arhitekturi ) onda "izgleda odvratno" nije dovoljno, pokusaj malo da objasnis zasto nesto nije "lepo" da ne ulazimo u filozofiju lepote i sta to znaci. Svako ima svoje misljenje, ali razlika izmadju pljuvanja i kritike je malo bolje smisljene recenice od ruzno je, sranje je, shitina, ne dopada mi se, po celom forumu samo pljuvanje kada je pitanje arhitektura bez konkretne diskusije.
Jel mogu ja?

Zgrada je uzasna. Izgleda zaista odvratno. Objasnicu, ako ti je bas stalo, zasto to mislim. Potpuno je obicna*, koncipirana bez maste, bez inovacije - pripada na Novom Beogradu, a ne ovde preko puta iebene Skupstine! Oprostite ako se grubo izrazavam al se zaista naljutim sto je neko odobio izgradnju ovako bezlicne zgrade na tako bitnom mestu... Nerazmisljajuci o tome da ce ona verovatno tu biti za sto godina!

* zaobljena staklena glupost, kakva se gradila po Evropi i svetu osamdesetih, a kakva se danas gradi u Kini... Sem sto su takve zgrade cak i Kinezima dosadile.

ink":324q6f99 je napisao(la):
Oprostite ako se grubo izrazavam al se zaista naljutim sto je neko odobio izgradnju ovako bezlicne zgrade na tako bitnom mestu... Nerazmisljajuci o tome da ce ona verovatno tu biti za sto godina!
Офтопик, тај неко има име и презиме и штавише је врло поносан на своју заоставштину.

http://blog.b92.net/text/273/Ivestitori - da li oni grade grad?/

ink":1ty4870t je napisao(la):
* zaobljena staklena glupost, kakva se gradila po Evropi i svetu osamdesetih, a kakva se danas gradi u Kini... Sem sto su takve zgrade cak i Kinezima dosadile.
Ima jedna razlika, Kinezi kad grade takav oblik zgrade barem je grade od 500 metara

Mislim da postavljaju sive mermerne ploce...ili vec nesto slicno ne vidi se bas najbolje,mhm na sta li ce to da lici majko mila. Mada dobro je sto nisu oni metalni paneli

Pa jel bilo radnika u blizini.Mislim mogao si da pitas nekog radnika da ti konkretno kaze o kakvoj je fasadi rec.

Ili sam ja ćorav ili popaj jer juče nikakave mermerne ploče nisu bile postavljane na objekat i mislim da ćemo morati da se strpimo još realno 10 radnih dana ili regularnih 31 dan zbog praznika, da bi videli šta će to biti stavljeno.

Popaj je verovatno video te ploče na gradilištu u tablama, neotpakovane...

Ja sam upravo malopre video u donjim redovima, poceli su da postavljaju fasadu. Po slobodonoj proceni, mislim da je crni mermer u pitanju.

Pazi, ja sam to video iz autobusa u pokretu sa prljavim prozorima, kroz onu zelenu mrezicu na gradilistu. Postoji realna verovatnoca da je mozda i tamno zeleni mermer.
U svakom slucaju, mislim da nikako nije neka svetla varijanta.

Negde je sivkast nege je crn :) btw ovaj imageshack nešto smara, pokaže mi npr samo 8 fajlova uploadovanih a ja ih ubacim 20-ak (nevezano za ove slike, ovaj put sam samo 6 slikao)

Pa ima, ali je mrak sada
1261583726957.jpg

Informatika

Vrh