Šta je novo?

3 Lista Duvana - [ Poslovni Objekat | 20 000 kvm ]

E ubili su se od mastovitosti i inspiracije.Ruglo na reprezentativnom mestu! Za ovo bi trebao neko debelo da odgovara! Sramota! :rant:
 
Homer Jay":1q6gu50p je napisao(la):
Sad kad su skoro zavrsili, skontali su da im se ne svidja, pa su poceli da ga ruse i zidace ga ispocetka. :rolleyes:
Za pocetak,rekonstrukcija staklene fasade ne bi bila na odmet.I onako izgleda kao da je postavljena pre nekih 30 godina.
 
Delija":5yj3k4u2 je napisao(la):
Homer Jay":5yj3k4u2 je napisao(la):
Sad kad su skoro zavrsili, skontali su da im se ne svidja, pa su poceli da ga ruse i zidace ga ispocetka. :rolleyes:
Za pocetak,rekonstrukcija staklene fasade ne bi bila na odmet.I onako izgleda kao da je postavljena pre nekih 30 godina.
Staklena fasada i jeste radjena kao pre 20 i vise godina. Da je ona odredjena naprednijim nacinom, ovo bi bila sasvim drugacija zgrada.
 
Upravo tako.A najgore od svega je sto ta staklena fasada dominira izgledom zgrade.Euro centar u Makedonskoj je i dalje pojam za novu gradnju u Beogradu sto se staklenih fasada tice iako je izgradjen pre 10ak godina.
 
Imamo tri staklnene propasti u zadnjih 20 god NBS,staklenac i u manjoj meri 3LD ali mosta i najgori jer je skoro napravljen.
 
mislim da je najgora "staklena propast" ona zgrada u Cika Vasinoj Ulici, odmah do Kinoteke
 
To cudo do kino teke je raspali trzni centar iz 90tih singidunum se zove jednom sam bio u nutra i nisam pozelio nikad vise da udjem :kafa:
 
I raspada se zgrada. Rusice je kad-tad.
 
Staklena fasada na 3LD je ruglo u samom centru!
Umesto što dozvole za gradnju daju nakon nekoliko meseci ili čak godina, bolje bi bilo da arhitekti zaposleni u gradskoj upravi ocenjuju izglede budućih zgrada i da na osnovu toga izdaje dozvole.
Ja da se nešto pitam, a da mi je neki investitor prezentovao takav izgled zgrade, ja bih projekat vratio na dorađivanje sve dok se ne ostvari prihvatljivi vizuelni sadržaj.
 
Sa koliko nula se piše ,,prihvatljivi vizuelni sadržaj ,, u Bgd ? :laugh: :lool: :laugh:
 
boca-ica":2qig51sb je napisao(la):
Sa koliko nula se piše ,,prihvatljivi vizuelni sadržaj ,, u Bgd ? :laugh: :lool: :laugh:
To znaju oni korumpirani činovnici koji su upropastili i Beograd i celu Serbiju, pa nam gradovi, varošice i sela izgledaju kao da je džinovski cunami prešao preko cele Srbije.
 
Treba promeniti naslov teme
3 Lista staklenog Duvana :laugh: :lool: :laugh:
 
MPC Properties (odnosno Balkans Real Estate) se, posle duze pauze, izgleda polako vraca u igru. Na sajtovima za zaposljavanje su vec postavili oglase u kojima traze nove ljude, ucestvovace na MIPIM sajmu u Kanu u novembru, a juce su lansirali i novi redizajnirani sajt (samo u engleskoj verziji). Evo sta kazu za "Tri lista duvana".

Tri Lista Duvana

Tri Lista Duvana is a class A office development in the Center of Belgrade. The site is located in the very heart of old town, at the intersection of two major city routes – Kneza Milosa and Bulevar Kralja Aleksandra – right across the parliament and main post office.

The asset is an 8 storey building with more than 7,500m2 of high quality, flexible office space, and 800m2 of prime ground floor retail, located in one of the busiest pedestrian routes in the city. The building will be home to some of the top local and international companies, banks and fashion retailers.

The asset is undergoing a redesign and is scheduled for completion by the beginning of 2012.

Izvor MPC Properties

Redesign :/ Da li je ovo stvarno ili greska u prevodu? Uglavnom, izgleda da cemo znati do pocetka 2012.
 
Samo nek zavrse vise 3LD.Ne mogu da ga gledam nedovrsenog.

Za ono skretanje ne znam da li ima prostora.
 
Па наравно да га сада нема. Мада, можда би некако и могло да се изведе.
 
Sad se setih.Uslov za to skretanje je probijanje trnske kod Vukovog spomenika i spajanje sa 27 marta.Nacekaces se do tada.Tako su oni iz projektanstke kuce CEP uslovili to...
 
Ne, rekao bih da enterijer još uvek nije urađen uopšte, jer prizemlje zjapi otvoreno i ograđeno je metalnom građevinskom ogradom
 
Nadam se da se u 2012 god.
ukloniti sve ,,lažne,, građevinske ograde koje godinama samo stoje i ruže ovaj grad











Okrečiti u belo i staklo i zidove i ukloniti ružnu ogradu
verovatno ce prizemlje biti prekriveno plakatima a i to je lepša neka zaštita nego ova ružna dugovečna ograda
 
Vrh