Šta je novo?

3 Lista Duvana - [ Poslovni Objekat | 20 000 kvm ]

Сувише штрче профили који су счепали стакло,фасада је генерално лоше урађена.
Тренд је да се што мање алуминијума види а више стакла јер је визуелни догађај тако много јачи.

Tri čoveka su me pokolebala. Izgleda da desno skretanje iz K.M. na bulevar nije pogodno. Ranije je bila vrlo dobra magistrala Narodnog Fronta - Masarikova - Njegoševa ali je presečena. Njegoševa je sada pešačka zona kod Cvetnog trga i lepo izgleda. Stalno se vodi borba između interesa pešaka i automobila. Mislim da češće treba davati prednost pešacima. (Ono "za krepati" mi se glupo omaklo).

Tri Lista Duvana iz jednog manje slikanog ugla...

trilistaduvanabeograd.jpg

Ne znam, Pera Matic mi se ne javlja na telefon :p Salim se malo, sorry. Uglavnom, u kakvom je stanju zgrada danas, nema sanse da se tamo iko useli do kraja meseca. Mozda je zbudze do Nove godine.

A fasada na prizemlju? Znaci rokovi su im u ..... stave tablu sa rokom zavrsetka radova pa onda je na nama d apogadjamo na lutriji kada ce da bude stvarno gotov isti vazi i za pocetak radova.

Cini mi se da je MPC u gadnom sranju. Evo, Usce su prodali, a pitanje je samo kome ce prodati i Autokomandu, a svi ostali projekti im manje-vise, stoje u mestu, tako da sam prilicno pesimistican u prognozi, kada ce biti zavrsena. Pre ce biti, da je ceka sudbina Karicevog univerziteta u Bulevaru.

Usce prodaloi? Promaklo mi. Kada i kome? Autokomandu ne mogu da prodaju, veca samo da vrate gradu. Bio je clanak pre par meseci, MPC ce vratiti zemljiste gradu i dobiti nazad deo para koji je uplatio. Autokomanda nece biti data Delti (koja je bila treceplasirana na tenderu iza dve firme MPC-a), vec ce biti prodata na novom tenderu, kako rekose iz grada, kada se poboljsaju uslovi na trzistu. Pametno.

Sto se objekta o kome je ovde rec tice, radovi na Tri lista duvana se odvijaju, ali jako sporo. Fasada je skroz gotova, U prizemlju su uradjeni pregrtadni zidovi izmedju lokala. Ali vec izvesno vreme sve stoji. Mozda nesto rade na enterijeru, zaista ne znam.

A sto se tice tih rokova po tablama, oni su se retko postovali, cak i pre krize. Setite se samo B2, pa i Zire....

- Bilo je na tv pre jedno 2-3 meseca, da je soping mol Usce, prodat, ali nisu rekli kome. MPC-ova je i dalje kula CK.
- Autokomanda je kao sto kazes vracena gradu.
- 3LD, ako malo bolje zagledas fasadu, videces da je zgrada prakticno napustena. Ako u kuci niko ne zivi, i ako se na njoj nista ne radi, to se jednostavno vidi. 3LD daje utisak mrtve zgrade. Jednostavno, osecaj koji ona izaziva je drugaciji od drugih slicnih gradilista.
- Park apartmani nikako da izadju iz zemlje.

Sredjuju lokale u prizemlju. Stavili su vec stakla na neke izloge, rade plafone, malterisanje i sl. Bice verovatno uskoro spremni za (eventualne) zakupce.

Super ;))))))))) Konacno. Mislim glupo bi bilo, a i logicno je, da zgrada pored skupstine ne stoji ne zavrsena neki duzi period. ne bi me cudilo i da je vlast bas zbog blizine skupstine pogurala da se radovi nastave, posto je neko spomenuo d aMPC nema kinte.

MA ne svidja mi se...

kompromisno, sa jako malo maste.

Homer Jay":1rdudsvt je napisao(la):
Sredjuju lokale u prizemlju. Stavili su vec stakla na neke izloge, rade plafone, malterisanje i sl. Bice verovatno uskoro spremni za (eventualne) zakupce.
Meni je iskreno svejedno,samo bih hteo da bude 100% gotova i da sklone one metalne ograde koje su ruglo.

Auuuuu... I za mene je vest o prodaji TC "Ushce" novost. :shok:

Svojevremeno, dok su obe kompanije jos dobro poslovale, u medijima se redovno govorilo o Delti, Mishkovicu i malverzacijama u vezi sa tom kompanijom, a MPC-ovog vlasnika je retko ko znao i da imenuje...

Isto je i sada, ocigledno. Medijima su "puna usta" informacijama o Delti, a MPC niko ni ne spominje. :)

Pa da, logicno je da se SEKA odrazila i na MPC. A, bas sam se pitao kako je moguce da su se potpuno izvukli... :p

Nisam znao ni da je gradjevinsko zemljiste kod Autokomande vraceno gradu... :o

Eto ti, ovaj forum zlata vredi. :laugh:

:gobb:

ni ja nisam cuo da su prodali usce. ono sto znam je da su negde na pocetku krize prodali udeo, ali celog MPCa, meril lincu (ne secam se koji je to procenat bio, npr. 20-40%)...
zanimljivo, ja bih pomislio da ce usce poslednje prodati. ipak, to donosi dobu lovu!

Sad kad su skoro zavrsili, skontali su da im se ne svidja, pa su poceli da ga ruse i zidace ga ispocetka. :rolleyes:

Vrh