Mi trčimo

U pitanju su hiljade kilometara godišnje, visokim intenzitetom, po različitim terenima.
Pravio sam se pametan ovde oko preporuka za patike, sad ne mogu ja da nađem
Ništa živo nema u ovoj državi. Imam spisak od 15 modela, nijedan nema, čak ni na KP, ako idem na taj rizik.
Odlučio sam da uzmem jedne stability patike za trčanje, ali džabe.
Jedino što donekle ispunjava, iako su mi ružne ko k, su Adidas Supernova Solution.
Ali me taj oblik i ta pena nerviraju, kao da ih vidim da će da se izbangave i deformišu, a baš što to neću da mi se to desi i uzimam stability
Pogledam lika na recenziji, one deluju vrljavo i dok su nove i pre nego što ih obuješ, a i čim ih obuješ
E, sad, ne znam jel to samo tako izgleda pa se vrati u normalu i kako se drži ta pena. Meni ne izgleda obećavajuće i voleo bih nečije iskustvo posle pređene određene kilometraže.
Pre bih ikad nešto poput Asics Kayano
Ili neki od GT 1000 ili GT 2000 modela.Ili par Mizuno modela. Pa ako nema, par Brooks stability modela ili Saucony ili one New Balance 860. Ili Hoka Gaviota... Onda čak i može Hoka Arahi, ali sedmica je sranje, a šestice nema nigde. Osmica je ok i jedino što i ima da se kupi, ali ne daje mi se 15k+ na nešto što mi je na dnu liste.