Šta je novo?

Шта купити ?

Baš mi danas stigao aparat za šišanje tkanine, to tvoje bi skinuo za minut, dva. Za fazon 500, 600 dindži odlično radi posao. Za par minuta sam mnogo komplikovanije stvari sredio od tog tvog duksa.

***o brijač i mučenje sa tim 😂 To sam poslušao savet sa ove teme, ubio se jedno sat vremena da skinem, već me leđa počela da bole. Da, mogao sam da sednem dok to radim, al' retard jbg 😂

1000062317.jpg

Evo pre nego što oglasim na KP, da ponudim ovde HONOR 200 12/512gb ako je neko zainteresovan...

Koristio sam ga samo 3 meseca, jedva, bez najmanje ogrebotinice je, u originalnoj kutiji sa kablićem neizvađenim iz kutije, uz telefon garancija i račun. Bez i jedne primećene mane u tehničkom smislu, funkcionalnog nedostatka, bagova tokom kratkog korišćenja. Brz je, odličan telefon.

Resetovan je na fabrička podešavanja, nema aktivnih google ni huawei naloga, dakle spreman za korišćenje kao da je nov.

Plaćen je 42000 ja ga prodajem za 29000 na KP od sutra.

20251015_204544.jpg
20251015_204421.jpg
20251015_203923.jpg
20251015_202832.jpg
20251015_205038.jpg

Evo pre nego što oglasim na KP, da ponudim ovde HONOR 200 12/512gb ako je neko zainteresovan...

Koristio sam ga samo 3 meseca, jedva, bez najmanje ogrebotinice je, u originalnoj kutiji sa kablićem neizvađenim iz kutije, uz telefon garancija i račun. Bez i jedne primećene mane u tehničkom smislu, funkcionalnog nedostatka, bagova tokom kratkog korišćenja. Brz je, odličan telefon.

Resetovan je na fabrička podešavanja, nema aktivnih google ni huawei naloga, dakle spreman za korišćenje kao da je nov.

Plaćen je 42000 ja ga prodajem za 29000 na KP od sutra.

Pogledajte prilog 255143Pogledajte prilog 255142Pogledajte prilog 255141Pogledajte prilog 255140Pogledajte prilog 255144
Sve kartice/mreže mogu ako mogu ja bih ga uzeo?
Jel može da ga pošalješ na adresu?

@Filip 01 Sve kartice mreže otvorene... Mislim da je lakše i tebi i meni ako si NS da ti ga dam lično? Ako šaljem slao bih posle uplate na račun.

Нееееее.

Почео сам да кокам кесицу кокичара.

@Filip 01 Sve kartice mreže otvorene... Mislim da je lakše i tebi i meni ako si NS da ti ga dam lično? Ako šaljem slao bih posle uplate na račun.
Nemoj ga do sutra stavljati na oglase, pišem ti sutra u privatnim porukama ili će neko doći lično po njega ili ću ti uplatiti na račun pa da mi pošalješ, samo da vidim logistiku. Računaj da si prodao.
Svakako mi treba nekoliko takvih telefona i monitora, pa čak i ako neko prodaje ok lap-topove, preko računa putem firme mi baš odgovara, ali evo nešto mogu i kešom.

Važi. Ja sam ti već na PP sve detalje rekao oko uređaja jer si naš forumaš i naravno od vas ne skrivam ništa... ako te zanima, neću još oglasiti do sutra ti javi

Moj gpt ađutant mi je preporučio Dell kao best buy, U2723, pa sad ima više varijacija. Ja sam hteo neki da se podesava po visini i da ima usb hub i punjače u bazi.
Ma jok, 80k je ovo. Evo gledam sada te monitore neverovatan opseg cena idu i do 2k eur.
Ja ga nemam ni za sebe a ovi do 40k nam rade odličan posao. Dugo ja nisam gledao cene tih kao boljih stvari u ovoj oblasti.
Meni su te ozbiljnije stvari baš za neki zaludjeni gejming, ne znam za posao kome stvarno treba tako nešto.
Iskreno ja radim sve na lap-top-u.
Neki rade na dva monitora i odlično je svima, sada baš ovako skupi monitori iskreno ne znam, za nas nisu.
Meni je bilo samo u glavi da uzmem možda neki(a to mislim da je OLED), da se ljudima ne umaraju oči, jer sam takav sebi tv kupio.
Nažalost evo crkao mi je tv i moram da ga reklamiram. Velik je pa me to nervira jer sam i prosli reklamirao, pa u kola, pa do trznog centra, čelaj da ispitaju itd...

Ma jok, 80k je ovo. Evo gledam sada te monitore neverovatan opseg cena idu i do 2k eur.
Ja ga nemam ni za sebe a ovi do 40k nam rade odličan posao. Dugo ja nisam gledao cene tih kao boljih stvari u ovoj oblasti.
Meni su te ozbiljnije stvari baš za neki zaludjeni gejming, ne znam za posao kome stvarno treba tako nešto.
Neki rade na dva monitora i odlično je svima, sada baš ovako skupi monitori iskreno ne znam, za nas nisu.
Meni je bilo samo u glavi da uzmem možda neki(a to mislim da je OLED), da se ljudima ne umaraju oči, jer sam takav sebi tv kupio.
Nažalost evo crkao mi je tv i moram da ga reklamiram. Velik je pa me to nervira jer sam i prosli reklamirao, pa u kola, pa do trznog centra, čelaj da ispitaju itd...
Generalno za radni monitor ti je bitnije da li koristi PWM (pulse width modulation) i kako (PWM zna da izaziva umor ociju), preciznost boja (ako rade grafiku ljudi) i po meni da je po mogucnosti 120hz / response time <= 5ms da ne primecujes ghosting u radu.

Nikako glossy ekran (samo mat finish) sto dosta OLED-a cesto nema, jer je to pakao za rad u osvetljenom okruzenju i izaziva napor ocima dosta vise. Ako se radi u osvetljenom prostoru isto sto veci kontrast / brightness to bolje.
Pre bih gadjao nesto sa 120hz 5ms response time, VA (bolji kontrast losiji uglovi) ili IPS (losiji kontrast bolji uglovi) mat finish i bez PWM za neki manji budzet. Brightness sto veci moguci pa ako im smeta neka smanjuju, ja licno koristim na max brightness moj laptop uvek ali znam da ima ljudi koji rade na 50%.

Naravno zavisi od nacina koriscenja, koliko dugo provodis vreme za monitorom i za sta.
Ako je glossy OLED onda bolje bi bilo da ima ogroman peak brightness inace odose oci (ili to ili da radis u pecini / kasno uvece samo).

Ima P serija koja je taman tu u opsegu 300-350e, isto odlični. Ovi Ultrasharp samo za neki dizajn i slično.

Vrh