Šta je novo?

Шта купити ?

Ne vidim baš preteranu logiku da neko radi kopije patika, sve prekopira, a onda ne uradi taj mali detalj koji ih može razotkriti, ali ajde...

Ne vidim baš preteranu logiku da neko radi kopije patika, sve prekopira, a onda ne uradi taj mali detalj koji ih može razotkriti, ali ajde...
Razumem te, ali eto govorim moje iskustvo pre 15god. I meni bi bilo čudno da nisam lično iskusio, da li je bila slučajnost i tadašnje preuveličavanje ne znam.
Svakako mi je ovo smešno, ali ipak to pogledam 😂

Air max 360, u njima sam stalno kupio ih u Maria Hilfestrase, top. Na radnom mestu je probusen vazdušni dzon, ali ih ipak nosim i super su mi. Kada budem išao u šoping verovatno ih isto uzimam.
A šoping izbegavam kao da je ne znam šta, zato i imam iste stvari i znam u koje radnje i po koje artikle idem.

Мрзим Air Max јер сам успео да избушим ваздушну комору на Vomero 16. Морам да пошаљем Гагцу да напуни силиконом па да их користим за дрљање около.
Каква су вам искуства са Dolomite ципелама? Гледам нешто плитко до ај да кажем 13000, па се премишљам између Салеве и Доломита, GTX наравно.

Нема проблема са Доломитама, трајне су и преудобне и можеш да их носиш и овако, ван неке спортске приче. Можеш да узмеш и цео ђон, тј оно газиште доле као у резерву, па замениш све после неког времена. Проблем је цена, нећеш наћи број за ту лову. Ја сам имао 2 пара, једне и данас носим, једне сам пуком срећом нашао на баш огромном снижењу, а друге преплатио. У ствари кад се сабере и нисам, колико их имам.

Знам причу имао сам их у радњи у којој сам радио али ја кр**** нисам размишљао да их купим. Имали су мој број у Планет Бајку за 13000 али нисам стигао да одем да их пробам. Ускоро идем до Румуна па се надам да ћу наћи тамо.

Мрзим Air Max јер сам успео да избушим ваздушну комору на Vomero 16. Морам да пошаљем Гагцу да напуни силиконом па да их користим за дрљање около.
Каква су вам искуства са Dolomite ципелама? Гледам нешто плитко до ај да кажем 13000, па се премишљам између Салеве и Доломита, GTX наравно.
Jel to svi obućari rade?

Раде али трпају санитарни силикон или кесе. Гагац пуни ваздухом и неким лакшим силиконом.

Раде али трпају санитарни силикон или кесе. Гагац пуни ваздухом и неким лакшим силиконом.

Možeš li da mi objasniš kako ide procedura kada šalješ Gagcu? Kako mu platiš, na račun? Za njega znam samo sa onog Marka Žvaka snimka i ništa viđe osim toga

Контактираш га телефоном или најбоље путем Фејсбука (линк овде), објасниш му шта треба и тек након договора са њим шаљеш све са преписком. Како се плаћа не знам јер нисам слао али замало да направимо договор јер ми је за силикон гел тражио 3000 дин за обе патике пошто све мора бити једнако.

Vrh