Šta je novo?

Шта купити ?

Ja koristim onaj mali, JBL GO 2 valjda. Jedan od najjačih poklona koji sam dobio. Mali šuri.
I Bluetooth sluške JBL mi šure, pouzdane su baš.

Ja imam anker soundcore motion+ i veoma sam zadovoljan i zvukom i baterijom. Da mi nije bilo mnogo uzeo bih x600 :)

ne smeta. ja sam gledao ovaj neki jbl charge 6 za ovo nisam ni znao

Sam odluči. Nisam skorije gledao BT zvučnike ali dok sam gledao x600 su svi hvalili za uloženo/dobijeno.

Ovo je ozbiljna mana za JBL - Downmixes stereo audio to mono. Anker je otvorio radnju u Galeriji pa je preporuka da ih pogledaš a možda i pustiš, nisam siguran da li su njih stavili za probu kao slušalice.

Imao sam poseban hejt prema Superdry brendu, naročito majicama, kada je srpski narod sluđen instagramima i jutjuberima krenuo da kao lud nosi nekakve ružne majice sa nekakvim ružnim slovima. Ništa mi prvo nije bilo jasno što svi nose te neke ružne majice.

Ali prošlo je to nekako delimično, čini se da se pomama primiriila i ja sam već i zaboravio i da postoje. I vidimo pre neko veče onlajn neke košulje njihove koje su na ogromnom popustu, mada i dalje nisu baš jeftine, ali ono, nigde na njima ne piše ime brenda, i ja popustim, na nagovor, i uzmem dva komada online.

Rekoh, možda su dobar kvalitet bar, to što nose debili, nije ni bitno.

Na fotkama su izgledale baš dobro.

Onda su stigle. Znači instagram vs reality.

Od mog jednokratnog i kratkotrajnog perioda online dejtovanja za vreme korone, ne videh veću razliku između toga kako neko/nešto izgleda na fotografiji na internetu, a kako izgleda uživo.

Najobičnije krpe, užasnog i tankog materijala, imam košulju koju sam bukvalno pet puta manje platio i pet puta je kvalitetnija.

Slušajte svoje instinkte, živela Srbija, smrt Superdry-u!!!

Још само морети д'умре и тоето.
More ti, nećeš mi ogaditi moreti.

Baš sinoć sam opet bio na mestu gde samo njega točenog služe i ništa mu ne fali. Možda je točeno bolje 🤷

Kad pobedimo na izborima, ti imaš da se olešiš od Bire, a ja dolazim u Superdry majici i onim New Balance patikama 🤣

Užasno je Moreti, realno. 😄 Od italijanskih su mi dosta bolji Peroni i Nastro Azzuro, ali ne znam gde ima da se kupe.

Imao sam poseban hejt prema Superdry brendu, naročito majicama, kada je srpski narod sluđen instagramima i jutjuberima krenuo da kao lud nosi nekakve ružne majice sa nekakvim ružnim slovima. Ništa mi prvo nije bilo jasno što svi nose te neke ružne majice.

Ali prošlo je to nekako delimično, čini se da se pomama primiriila i ja sam već i zaboravio i da postoje. I vidimo pre neko veče onlajn neke košulje njihove koje su na ogromnom popustu, mada i dalje nisu baš jeftine, ali ono, nigde na njima ne piše ime brenda, i ja popustim, na nagovor, i uzmem dva komada online.

Rekoh, možda su dobar kvalitet bar, to što nose debili, nije ni bitno.

Na fotkama su izgledale baš dobro.

Onda su stigle. Znači instagram vs reality.

Od mog jednokratnog i kratkotrajnog perioda online dejtovanja za vreme korone, ne videh veću razliku između toga kako neko/nešto izgleda na fotografiji na internetu, a kako izgleda uživo.

Najobičnije krpe, užasnog i tankog materijala, imam košulju koju sam bukvalno pet puta manje platio i pet puta je kvalitetnija.

Slušajte svoje instinkte, živela Srbija, smrt Superdry-u!!!
Meni se fino pokazala basic majica sa diskretnim logom, najveće đubre je u terranovi ali su i cenovno prilagođeni.

Neću komentarisati sladunjava piva pa sve i da su sa hmeljom.

Što se tiče basic majica, sve preporuke za Galileo. Hrvatski brend ima ih u većini naših šoping molova, uvek imaju akcije 1+1 gratis (ako je stalno akcija, da li je zapravo akcija? 🤔 ). Imam jedno 15ak njihovih basic majica u više boja, prijatan pamuk, dobar kroj, peru se posle svakog pranja nisu se makle. Basic majica ispadne oko 1500 dinara sa 1+1 akcijom. https://www.galileomen.com/hr/MAJICE/MUSKA-MAJICA-180/

Primetio sam sve više majica sa pima pamukom koje izgledaju i stoje kao pidžama ili benkica.

Meni je vecina superdry stvari izrazito ruzna. Medjutim, kupio sam pre nekoliko godina jedan debeli sivi duks gde se logo maltene i ne vidi jer je u istoj boji, i vrlo sam zadovoljan, i dalje mi traje.

To mi je uvek bila misterija kada se ljudi zalepe za neki brend iz nepoznatog razloga i pocnes da ga vidjas na svakom koraku. Sada sam u fazi kada mi idu na zivce dsquared i guess 😄

Meni je kod superdry-a najveci problem taj brending, kad god vidism nesto sa diskretnijim logom kupim i sve traje dugo, dosta duze nego neki skuplji brendovi tipa tipa TH, CK, Boss.

Superdry duksevi su odlicni, imam nekoliko sa kapuljacom i jako su kvalitetni. Sto se dizajna tice mogu da shvatim da nisu privlacni starijim od trideset godina ali to je druga stvar.

Duks, a naročito sa kapuljačom, nije privlačan nikom iznad 16 godina, bio Superdry ili ne 🤣

Ja sam ih nosio u 20im cesto. Sada redje, vise za po kuci i za do prodavnice, eventualno za trening ako je hladnjikavo napolju.
Odem, doduse retko, i na posao u duksu, ali tamo dolazi kako ko hoce, pa i nisam najgori.

Nije mi recimo jasna moda nosenja trenerki, ali da ne trigerujem ovde neke, znam da ih rado nose 😀. Kupujem najjeftinije moguce i sluze mi iskljucivo za po kuci i sport.

Ma trigeruj, šta te briga, svejedno je ovo sve sprdnja ovde. Eto, Goje na primer svaki dan cepa Bira Moreti i samo se sprda sa nama ovde 😁

Samo šorcevi, majice, duksevi, patike, japanke, papuče...

Ovaj pamucni duks sa profilne je odličan al ne znam brand nit je važno.

Bukvalno da me neko na svadbu pozove rekao bih izvini al ne nosim više odeću za te prilike 😃

I za sahranu bih teško našao nešto baš prigodno a kamoli za svadbu...

Samo na plažu me zovite, za ostalo 👋

I da, ono što ne podnosim leti su kratke farmerke ili bermude do kolena od teksasa, često uzane... To mi nije jasno da može biti udobno, komforno, al ajde... Nose momci...

Pogotovo često obuku momci koji imaju jake butine pa sve puca koliko je uzano i prevruće sa takvim materijalom, u tom predelu tela, na 30+...

Al nose momci 😁

Jedino na 20 stepeni bih mogao takve bermude od teksasa...

Užasno je Moreti, realno. 😄 Od italijanskih su mi dosta bolji Peroni i Nastro Azzuro, ali ne znam gde ima da se kupe.
Imas toceno Peroni Nastro Azzuro(tako spojeno ga zovu) u pivnici na Terazijama. Obican mali Peroni je bio po vecim Maksijima, mada je jezivo skup

Vreme je za retro konzole i retrogejming!
Puno zabave za male pare!
Da li je neko od vas kupio takvu neku stvarcicu?

Vrh