Šta je novo?

Шта купити ?

Ah vas dvoje 🥰 nađite sobu 😁

Ako neko želi povoljno da kupi ganc nove cK bokserice, M ili S (mora u struku da bude jako slim)... nek javi da ih ne slikam za džabe 😁 imam preko 30 kom...
Ne treba.
Bolje ćeš promovisati bokserice ukoliko se slikaš u njima (1-im po izboru) i okačiš kao avatar 😉 (gde si video reklame za bokserice bez slike?!) u suprotnom ljudi neće moći da vizualizuju kako mogu/treba da izgledaju😊 (ovo pišem zbog ♂️ zainteresovanih, mi dame nećemo gledati 😇).
Ukoliko se dobro sećam žalio si se pre npr.2.nedelje kako treba da nabaviš toplu jaknu (za proteste): sad su popusti na kojima bi mogao pod povoljnijim uslovima da nađeš ili u second hand-u (ovde su ljudi zadovoljni ponudom), pa vidi da li i šta ti odgovara.
E sad sam valjda sve dovoljno "svukla i obukla".

Poslednja izmena:
Bolje ćeš promovisati bokserice ukoliko se slikaš u njima (1-im po izboru) i okačiš kao avatar 😉 (gde si video reklame za bokserice bez slike?!) u suprotnom ljudi neće moći da vizualizuju kako mogu/treba da izgledaju😊 (ovo pišem zbog ♂️ zainteresovanih, mi dame nećemo gledati 😇).

Igor nije sliku mog torzoa ovde izdržao kamoli gaće 😆

A do sad si zaključila da sam bu****, ne hrabri me... 🙂

Bokse ne mogu da šaljem u druge gradove, al ako ima neko iz BG, jako slim građe a da želi po dobroj ceni nek javi da se nađemo da mu ih lično predam 🙂

To što piše L zaboravite, M - S je veličina i imam ih preko 30 kom direktno iz Izraela sa fabričke trake 😁 crne i bele...

20250130_150906.jpg

20250130_150922.jpg

20250130_150839.jpg

Vidiš ti kako Beki to s tobom toplo-hladno igra, jedan dan blokada, drugi dan e javi mi se na privatnu poruku.

Da ga nema trebalo bi ga izmisliti, forum tek sa Bekijem postaje zabavno mesto.

Samo da znaš ja nisam navalentan i imam manire. Ono kad sam te nazvao da si brat je spontano i od srca. Od mene samo topla emocija prema devojkama. Ne poigravam se emocijama žena.🌹

Igor nije sliku mog torzoa ovde izdržao kamoli gaće 😆

A do sad si zaključila da sam bu****, ne hrabri me... 🙂

Bokse ne mogu da šaljem u druge gradove, al ako ima neko iz BG, jako slim građe a da želi po dobroj ceni nek javi da se nađemo da mu ih lično predam 🙂

To što piše L zaboravite, M - S je veličina i imam ih preko 30 kom direktno iz Izraela sa fabričke trake 😁 crne i bele...

Pogledajte prilog 227760
Pogledajte prilog 227761

Pogledajte prilog 227765

Vidiš ti kako Beki to s tobom toplo-hladno igra, jedan dan blokada, drugi dan e javi mi se na privatnu poruku.

Da ga nema trebalo bi ga izmisliti, forum tek sa Bekijem postaje zabavno mesto.

Samo da znaš ja nisam navalentan i imam manire. Ono kad sam te nazvao da si brat je spontano i od srca. Od mene samo topla emocija prema devojkama. Ne poigravam se emocijama žena.🌹
Ma opušteno, stekla sam utisak da si dobronameran i da voliš da se šališ (mahom na svoj račun). A za sve ostalo: i sama se šalim do određene granice, posle počinje da me smara pa se ne obazirem.
Aj' ljubi brat ;):)
Da preveniram kasnije poruke(pitanja): kupili smo jaknu koja mu/nam se sviđa ali ne onu za koju sam pitala jer je naravno bila "mala u ramenima". Pretp. da ne smem da napišem gde da se ne javi Cotra 😁

Gde kupiti i koji kupiti aparat za sisanje i brijanje koji moze dobro da briije.
Stari aparat trajao je 7 godna.

Ja se razmisljam da uzmem onaj phillips oneblade, samo bih voleo da je c punjac, ne znam da l novi zakon/direktiva/sta vec od EU vazi i za brijace

Ja se razmisljam da uzmem onaj phillips oneblade, samo bih voleo da je c punjac, ne znam da l novi zakon/direktiva/sta vec od EU vazi i za brijace

Taj imam ja a ima ga i Sodarac 🙂 i obojica imamo pozitivno iskustvo... sem ako se Sodarčevo nije iskvarilo.

Inače, one blade ne brije celom onom površinom koju vidiš kao pločicu 🙂 nego ima dva reckava nožića na 2 duže strane te pločice... međutim teško se posečeš njime, gotovo nemoguće ma kako vukao po licu i ako ti jako izbrijano nije cilj onda možeš i da se obriješ a ne samo trimuješ, oblikuješ..

Možeš po celom telu da ga koristiš, jedino gde nije preporučljiv su testisi. Ostalo nemaš frke dobar je i kao brijač i kao trimer.

Ja imam one blade 360 (iz razloga sto tada one blade pro nije bilo nigde da se kupi),
Ja sam se preporodio,
nema više pena, žileta, itd...
to je najpribliznije nesto izbrijavanju, nikad se nisam posekao, odlicno lezi u ruci a baterija dugo traje...

Neka mana, osim naravno cene i cene nožića je to što ti nožići relativno kratko traju, barem meni..
Naime ja ga koristim i da obrijem glavu (mašinica ide do 0,5mm a one blade kao brijač) pa mi možda zbog toga kraće traje...

Poslednja izmena:
Nisam ni znao da ih ima toliko,
video sam ovde kad je Noki pisao i gledao na sajtovima bio taj 360 kojeg sam uzeo i pro,
reko aj pro pošto je pro međutim nije ga bilo pa sam uzeo 360 jer mi delovalo skoro isto..

Ma sve je to gotovo isto... 360 se samo okreće.. koliko vidim isti su ti nožići gore..

Vrh