Šta je novo?

Шта купити ?

Da.

Baterija je ludilo, kad sam otvorio zvucnike bili su na 50 posto, sada su na 40, a koristio sam bar nekih 40 sati.

Reklamira se da traje 80 sati, ja bih rekao da je mnogooo duze. Verovatno je do toga sta radis, meni je uglavnom za seriju.

Ne ocekuj ludilo od kvaliteta zvuka za 20 evra, niti jacinu da pravis zurku za 15 ljudi samo sa tim zvucnicima, ali rade posao bezicnih zvucnika - ne moras da razmisljas, baterija jaca i od nekih 20 puta skupljih, moze pod vodu, ok kvalitet, pouzdani, zanimljivo i veci nego sto deluju na slici, jeftini.

Spremao sam se da odem tamo danas. Ali ipak ne, hvala na dojavi.

Sad mi javlja drugar da su nabili cene, pa 50% sniženja dodje kao neka regularna cena.
Nije istina. Makar nije do danas bilo tako. Ja sam uzeo patike u petak kod njih za pravih -50%. Znam kolko su bile pre snizenja. Njima je cilj da ociste lagere sto vise jer odlaze a ne da im ostane roba. Mozda uskoro bude jos veci popust

Ја се почастих ски кацигом са реалних 50% попуста. Довољно дуго сам се шверцовао без кациге. Потврђујем да је попуст стваран, за те паре нема нигде ни приближно...

Ovo je ono što mi je poslao

Patike koje sam kupio u julu kostaju isto i sada sa "50%" popusta. Mozda na neke stvari i jesu primenili
gledam, reko, zaje*******ava me neko
jos pitao neku radnicu, kaze ona, da, da
na tu cenu ide 50%
i kad izracunam, sa 50% popusta su patike bile skuplje nego bez popusta
Možda na neke starije stvari ide pravi popust, a na neke popularne realnog popusta nema.

update
ne kazem, mozda nesto ima, ali na sve sto sam pregledao, nista nije bilo ni za razmatranje za kupovinu.
a prodavnica punaaaa, svi se grabe, kao da daju dzabe.
Tako da verovatno zavisi do artikla. Slično je bilo i sa C&A kada su "zatvarali", kao popust 70%, a za sve što sam se uhvatio kada izračunam kao i da nema popusta. Ono što je na popustu za mene nije bilo za kupovinu.

Poslednja izmena:
Ovo je ono što mi je poslao

Možda na neke starije stvari ide pravi popust, a na neke popularne realnog popusta nema.

update

Tako da verovatno zavisi do artikla. Slično je bilo i sa C&A kada su "zatvarali", kao popust 70%, a za sve što sam se uhvatio kada izračunam kao i da nema popusta. Ono što je na popustu za mene nije bilo za kupovinu.
Mozda ti ortak nije svestan da ima patika koje kostaju 20.000+, majce od 4.000 i dukserice od skoro 10.000 pa se 50% i dalje cini malo.

Ne zna jadan koliko je platio patike.

Sad kad je bila ova srpska verzija blek frajdeja, ili mozda i pre, neko je ovde stavio da je isto u Intersportu popust od 40 posto na sve, usao sam i video patike koje imam po vecoj ceni nego sto sam ih platio, sa sve 40 posto popusta.

Mozda ti ortak nije svestan da ima patika koje kostaju 20.000+, majce od 4.000 i dukserice od skoro 10.000 pa se 50% i dalje cini malo.
Ako je kupio patike za 28k i sada te iste sa popustom koštaju 28k+ onda ne znam kako može da ne zna. Ali dobro svako može da ode pa da proceni šta mu deluje ok cena, a šta ne. Nema potrebu ni razlog da me laže (još je bio srećan kada je video popust, odmah otišao da pazari), a ako laže mene onda lažem i ja vas. Verovatno je neupućen i ne zna da sabira, a to što je kupio u intersportu verovatno nije bio intersport.

Prelaze na partner/online sistem. Jeftinije.

U prevodu, prodaja ne ide dobro. Ja uvek kad sam ulazio u njihove radnje po molovima ne bude drugih kupaca, prodavci hvataju zjale.
Dok sportvision, suprotna prica. A dugo je i intersport trajao, otvorili su kad i merkator na novom beogradu davne 2004. Naravno, odlazak svake konkurencije nije dobar za kupce

Ja bre volim da probam garderobu pre nego sto je kupim. Mozda sam staromodan, ali jednio patike kupujem bez probanja, online

U prevodu, prodaja ne ide dobro. Ja uvek kad sam ulazio u njihove radnje po molovima ne bude drugih kupaca, prodavci hvataju zjale.
Dok sportvision, suprotna prica. A dugo je i intersport trajao, otvorili su kad i merkator na novom beogradu davne 2004. Naravno, odlazak svake konkurencije nije dobar za kupce
Merkator je otvoren 2002. a mislim da je odmah bila i Intersport radnja.

Koliko sam se divio toj radnji kad je otvorena, no brzo sam odrastao i shvatio da uglavnom govna prodaju. Ne nivo kao Beosport, ali i dalje govna.
Ja bre volim da probam garderobu pre nego sto je kupim. Mozda sam staromodan, ali jednio patike kupujem bez probanja, online
Sve je stvar treninga, ja sam uvezban da sve ubodem online. Ne secam se kad sam kupio nesto da ne valja i da sam vratio.

Inace, to tvoje bas nema smisla, valjda je logicnije i lakse ubosti na primer majicu nego patike. I u prodavnici se desavalo da odecu kupim bez da je probam jer me mrzi, a i vidim da je to to, dok obucu uvek moras da probas, prosetas malo, vidis prstici da li udaraju...

Pa jeste, nego ja imam podeljeno: patike za svaki dan, patike za trcanje i cipele. I obicno kupujem 2-3 brenda samo po kategoriji, pa znam da mi brojevi odgovaraju.
Inace, to tvoje bas nema smisla, valjda je logicnije i lakse ubosti na primer majicu nego patike. I u prodavnici se desavalo da odecu kupim bez da je probam jer me mrzi, a i vidim da je to to, dok obucu uvek moras da probas, prosetas malo, vidis prstici da li udaraju...

Nikad vise ne kupujem patike online. Cesto ne valja kalup, ali broj odgovara. Zabole prsti posle 5-6 sati nosenja, najvise palac. Najbolje probati na licu mesta, pa jedno pola sata biti u njima, i obuci tanku carapu.

Ja posvetim posebnu paznju samo kad kupujem patike za planinarenje. Ovako za svaki dan npr Nike ili Gant uzmem 43 i nikad nisam pogresio do sada.

Merkator je otvoren 2002. a mislim da je odmah bila i Intersport radnja.
U pravu si.
Nikad vise ne kupujem patike online. Cesto ne valja kalup, ali broj odgovara. Zabole prsti posle 5-6 sati nosenja, najvise palac. Najbolje probati na licu mesta, pa jedno pola sata biti u njima, i obuci tanku carapu.
Eh, ako kupis u radnji nema vracanja. Ako narucis online imas rok 2 nedelje da se predomislis i natenane ih isprobas

Ja sam cak i nosio ceo dan i vratio bez problema N Sportu 😂 I to sam presao pola grada.

Vrh