Jesi li probao da sipaš ulje na oštrice?ja se brijem masinicom za sisanje, ali to ima svoje granice.
Na šta tačno misliš, računam da će pre mašinica za šišanje da ti skrati jaču bradu nego ovi trimeri za bradu.ja se brijem masinicom za sisanje, ali to ima svoje granice.
Postoji li elektricni aparat za sisanje koji moze da se upotrebi i za brijanje.
Имам ја ово на послу у кухињи, није сломљено, нити је лабаво, али нисам приметио да људи то користе икад осим у када се мало разбољевају.Ima li neko iskustva sa ovakvim cediljkama tj presama za ceđenje?
Remember: You don't have to be a convicted murderer/public masturbating-rapist-pedophile to wanna look like oneДа поделим шта сам пазарио на КупујемПродајем.
Стару војну ветровку, ~8 година старију од мене, потенцијално још из СФРЈ, а не СРЈ.
Са доставом и хемијским чишћењем (због нафталина, а и ја се плашим много буђи и бува, друге две ствари не осећам, само сам параноик) ће ми испасти око 4500рсд, што за јесењи капут + улошком који га направи за зиму је одлична цена, по мени.
Очуваност одлична, све је супер, мжд 2-3 конца су висила на целом капуту, ненормало је топла, данас сам се скувао у њој, а провео сам око 4 сата напољу.
Потенцијални проблем је то што нисам служио војску, а носим нешто војно, али мени то не смета.
Још једна предност, за мене, је што ме на 2-3 минута некако врати у детињство када сам желео да будем неки тајни агент/удбаш.
Pogledajte prilog 182753
Да знаш тек какве бркове имам, ниси свестан колико си у праву.Remember: You don't have to be a convicted murderer/public masturbating-rapist-pedophile to wanna look like one
Потенцијални проблем је то што нисам служио војску, а носим нешто војно, али мени то не смета.
ма нећу да се доксујем овде, али онако су на потковицу али не скроз до доле, као леми овде (на слици).Pokaži nam.. ako nećeš da slikaš ceo lik, slikaj samo brkove, bas me zanima...
Ovde te nisam razumeo najbolje
Ja imam vojničke čizme. Ako hoćeš mogu da ti ih prodam, to je neka veličina 45-46... jako su očuvane, dva tri puta sam ih nosio... išle bi ti odlično uz tu jaknu