Šta je novo?

Шта купити ?

ja se brijem masinicom za sisanje, ali to ima svoje granice.

Lepo su snizili cene ove godine, bio je ovo pravi crni petak.

Jesi li probao da sipaš ulje na oštrice?

nisam. racunao sam da imam masnu kozu i kosu

Na šta tačno misliš, računam da će pre mašinica za šišanje da ti skrati jaču bradu nego ovi trimeri za bradu.

Možda da kupiš jednu samo za bradu, ima povoljnih modela i sam koristim jednu već par godina.

Mislim na to da sam ranije uspevao da se tom masinicom relativno dobro obrijem, a sada kao da ne hvata krace dlake.

Masinica mora da se odrzava.

A i kad se pravilno odrzava, sve ima svoj zivotni vek.

Mc ja sam mislio da si ti uredan i pedantan kao Orban. Kvaris mi iluzije koje imam o tebi :( znaci izgledas ko Grigorij Raspucin?

Ja svoj one blade ne održavam uopšte... ranije sam imao neke mašinice koje sam čistio, prao... ovo samo uzmem u šaku i krenem... odložim na 7 dana, napunim i opet...

Naravno, sve ima svoj vek trajanja... Ipak koštaju par hiljada, traju godinama... Uglavnom služe dobro... Brijače ne koristim na faci dugo godina već... Hvala dragom bogu, tek mi ne bude dobro kad vidim te cene gilletta npr, a jedna ta skupa oštrica se istupi na jačoj bradi posle jednog brijanja, možeš da ga baciš...

За фацу сам ја купио онај "стари" бријач у који се стављају жилети (оштрице), мсм да за тих ~1500 има да се бријем годинама.
Тачне цене и остало имате на почетку ове теме

Ima li neko iskustva sa ovakvim cediljkama tj presama za ceđenje?

141842769-632cbb3016c1c6-10548463rucna-presa-voc.jpg

Да поделим шта сам пазарио на КупујемПродајем.
Стару војну ветровку, ~8 година старију од мене, потенцијално још из СФРЈ, а не СРЈ.
Са доставом и хемијским чишћењем (због нафталина, а и ја се плашим много буђи и бува, друге две ствари не осећам, само сам параноик) ће ми испасти око 4500рсд, што за јесењи капут + улошком који га направи за зиму је одлична цена, по мени.
Очуваност одлична, све је супер, мжд 2-3 конца су висила на целом капуту, ненормало је топла, данас сам се скувао у њој, а провео сам око 4 сата напољу.
Потенцијални проблем је то што нисам служио војску, а носим нешто војно, али мени то не смета.

Још једна предност, за мене, је што ме на 2-3 минута некако врати у детињство када сам желео да будем неки тајни агент/удбаш.

1701713285532.png

Ima li neko iskustva sa ovakvim cediljkama tj presama za ceđenje?

141842769-632cbb3016c1c6-10548463rucna-presa-voc.jpg
Имам ја ово на послу у кухињи, није сломљено, нити је лабаво, али нисам приметио да људи то користе икад осим у када се мало разбољевају.
Сад нзм колико ти то значи, али издржало је коришћење од 5-6 разл људи ђто је добра ствар, али користило се 100 пута макс од кад сам ја у фирми (~10 месеци) што је недовољни узорак.

Да поделим шта сам пазарио на КупујемПродајем.
Стару војну ветровку, ~8 година старију од мене, потенцијално још из СФРЈ, а не СРЈ.
Са доставом и хемијским чишћењем (због нафталина, а и ја се плашим много буђи и бува, друге две ствари не осећам, само сам параноик) ће ми испасти око 4500рсд, што за јесењи капут + улошком који га направи за зиму је одлична цена, по мени.
Очуваност одлична, све је супер, мжд 2-3 конца су висила на целом капуту, ненормало је топла, данас сам се скувао у њој, а провео сам око 4 сата напољу.
Потенцијални проблем је то што нисам служио војску, а носим нешто војно, али мени то не смета.

Још једна предност, за мене, је што ме на 2-3 минута некако врати у детињство када сам желео да будем неки тајни агент/удбаш.

Pogledajte prilog 182753
Remember: You don't have to be a convicted murderer/public masturbating-rapist-pedophile to wanna look like one

trenchcoat-flasher.jpg

• Sviđa mi se
Reagovanja: ika
Pokaži nam.. 😄 ako nećeš da slikaš ceo lik, slikaj samo brkove, bas me zanima...

Ovde te nisam razumeo najbolje 🙂

Ja imam vojničke čizme. Ako hoćeš mogu da ti ih prodam, to je neka veličina 45-46... jako su očuvane, dva tri puta sam ih nosio... išle bi ti odlično uz tu jaknu 😊

Pokaži nam.. 😄 ako nećeš da slikaš ceo lik, slikaj samo brkove, bas me zanima...

Ovde te nisam razumeo najbolje 🙂

Ja imam vojničke čizme. Ako hoćeš mogu da ti ih prodam, to je neka veličina 45-46... jako su očuvane, dva tri puta sam ih nosio... išle bi ti odlično uz tu jaknu 😊
ма нећу да се доксујем овде, али онако су на потковицу али не скроз до доле, као леми овде (на слици).

Ово за војску кажем јер би мжд сметало неком ко се смрзавао по неким врлетима у овој јакни да види мене како је носим без да сам ишао у војску.
А за чизме нзм, не волим превише дубоке тако да ми врв не би годиле, иако је величина океј. Покушавам што више ствари да купим од људи, да л половно или што они сами праве, боља цена угл, а и знам да те паре иду некоме "као ја". За чизме сам планирао код једног локалног обућара, само је нешто посебно заузет у посл време (што ми је и драго, а и није).
Screenshot_2023-11-23-20-11-06-091_com.google.android.youtube-edit.jpg

Ne znam da li je dozvoljeno na ovoj temi i šta prodati... jer nema ni kupaca, ako nema prodavaca 😄 ako jeste ⤵️ 🙂

Original, dobio sam ga na poklon ali mi ne odgovara miris... Samo sam ga otvorio i isprobao. Mirisu ništa ne fali, naprotiv, odličan je! Po mojoj subjektivnoj proceni ide uz momke koji imaju taman ten, prosto kad pomirišem zamislim tamnoputog, skocankog, dobrostojećeg fensera u subotu uveče u svojim kasnim 20tim i ranim 30tim...

Dakle nikako se ne uklapa uz mene 😄 što je za žaljenje jer mi se jako dopada sam miris, al prosto uz mene idu light, fresh varijante mirisa, 212 tako nešto...

InShot_20231217_074839110.jpg

CENU U MALOPRODAJI ZA BOČICU OD 100ml MOŽETE VIDETI NA LINKU, A JA GA PRODAJEM ZA 7000 RSD! DAKLE SAMO JE OTVOREN I ISPROBAN JEDNOM. UŠTEDA JE 6790 RSD.

DOSTAVA SAMO LIČNO BG NS, NE ŠALJEM POŠTOM.

AKO IMA ZAINTERESOVANIH, SLOBODNO JAVITE NA PP.

Da li neko kupuje on line preko aplikacija i kakva je sansa da se uskoro ukinu pdv i carina na robu iz eu ?

Ima li neko bezicne zvucnike ove neke jeftine od 3,4,5 hiljada? Jesu oni uopste nesto specijalno bolji od zvucnika sa novijih telefona? Jel uopste neka znacajna razlika?

Mnogo su mali i mnogo sam nepoverljiv. A trebaju mi samo za retke prilike i ne daje mi se vise novca, narocito sto ni skuplji ne izgledaju vece i ozbiljnije 🤣

Kući koristim već godinama za kompjuter Creative Pebble ali stariju verziju bez bluetootha. Ovaj V3 ima i blueetoth. Zvučnici su genijalni jer se napajaju preko USB-a a veza je ili preko kabla od 3.5mm ili preko bluetootha.

Poslednja izmena:
Gde si ga kupio?

Sve sto sam nasao je na kupujem prodajem i firma iz Subotice koja nabavlja iz EU, sto nas vraca na raspravu sa prosle strane :D

Treba ti za uvo ili bt zvučnik tipa da pustiš muziku sa društvom?

Vrh