Vidi u ŠŠŠŠ...Ako je neko pretraživao grejalice ovih dana i naleteo na neku jeftinu kvarcu nek ostavi link.. znači ne kalorifere nego kvarcna ili nešto slično da ne bruji dok radi...
Morace da predje u Hajd park. Bajfordova suma nije vise u trenduNoki zelenu jaknu da može da se kamulfira u Bajfordovoj šumi.
Ne pratim "scenu".Morace da predje u Hajd park. Bajfordova suma nije vise u trendu
Ima puno diplomata koji tu dzogiraju
Ko nosi pocepane farmerke zimi, odmah mu se smrzava skrotum. Posle krecu upale, pa pregledi kod urologa. Nije naivno.
To mi što ne verujemo u ekstremno globalno zagrevanje se ljudski pripremamo za zimu, lako je Benderu, on kupi neku laganu teksas jaknicu Deluje kvalitetno i slojevito, postava je baš ludilo, to sam primarno i tražio, imam već ove kaputiće i jaknice strukirane u kojima se smrznem pri prvoj nižoj temperaturi.Meh, onako ima da budeš kao šerpas
Pa sto bi rekao ovde onaj Jankomarko ili kako se zvao, nekad se kupavao Waikiki, Sinsay, sad se kupuje Diesel, Armani... Salim se xDMa ja sam u sinseju ili kako se već zove marka kupio zimsku jaknu za 3990 prošle godine kao ova na zadnjoj slici samo nešto kraća...
Kakvih bre 10 - 20 hiljada da bacam na to...
Nikad (u odraslom) zivotu nisam obukao gace, ali zato sam skoro imao najjacu investiciju ikada - kompresivne carape, bolje trcim, brze se oporavljam, noge ko na masazi, udobne i sad greju lepo kad je hladno. Najjaca investicija u zivotu.Duge gace samo ako je oko nule, mada nije nuzno. Ako je vetar jak, plus zima, duge gace su obavezne. Pokojni otac nije voleo kad bih izigravao Tarzana. Nemamo vise 15-20 godina, posle nebrige i zaje*******ancije stize reuma kostiju.
vazne stvari.Šta to nosaš u jakni kada su ti potrebna 4 velika džepa?
Uzmi bolje uljani radijator.Ako je neko pretraživao grejalice ovih dana i naleteo na neku jeftinu kvarcu nek ostavi link.. znači ne kalorifere nego kvarcna ili nešto slično da ne bruji dok radi...
tako je.Uzmi bolje uljani radijator.
dugacke gace sam nosio samo u vojsciDuge gace samo ako je oko nule, mada nije nuzno. Ako je vetar jak, plus zima, duge gace su obavezne. Pokojni otac nije voleo kad bih izigravao Tarzana. Nemamo vise 15-20 godina, posle nebrige i zaje*******ancije stize reuma kostiju.
kvarcne grejalice su opasneIma li jeftina kvarcna grejalica?
Ima skupi uljani radijator.