Šta je novo?

Шта купити ?

Waikiki, od 3500 do 7000 din:
l_20232-w31304z8-s0l-102-88-96-190_a.jpg

Samo za Nokijeve oči ;) :
l_20232-w31304z8-s0l-102-88-96-190_a4.jpg

Nosio sam sličnu, boje cigle, jedno dve zime, jako su tople:
l_20222-w20354z8-ctk_a1.jpg
l_20232-w36672z8-vc1-100-85-99-188_a1.jpg

Ma ja sam u sinseju ili kako se već zove marka kupio zimsku jaknu za 3990 prošle godine kao ova na zadnjoj slici samo nešto kraća...

Uostalom, evo je sa teme o javnim kupatilima 😄

1697047033049.png

Kakvih bre 10 - 20 hiljada da bacam na to...

Kaput nemam niti ću ga ikad kupiti u životu, odela imam samo sa mature... Sakoe prezirem...

Na poslu sam, dok sam radio, zimi nosio džempere i pantalone a leti košulje i polo majice...

Hoću neki super duks da kupim.. imam ih par baš dobrih...

Primetio sam da su trendi sad pocepane farmerke na par mesta... i sve češće sa pocepanim delom nogavice i kod samih bokserica da se malo vide ispod farmerki... Obično crne bokse obuku momci tada...

Mislim, bukvalno govorim, ne preuveličavam ništa...

Iako mogu da izgledaju lepo, 2 se problema tu javljaju... Malo više duva zimi 🙂 i nemam para, kad već kupujem pantalone/farmerke, nemam para za jedne kežual i druge formalnije... Nego moram da kupim jedne sa kojima mogu i u bioskop i na sud, na primer, a ne samo za bioskop...

@ristivoje Nisu brate.. ja se divim vama koji radite fizičke poslove i imate neku veštinu i zanat u rukama... Tu su prave muke, ali je i više novca i više odluka i više nedoumica na šta pametno potrošiti kad se ugrabi slobodno vreme...

Ako je neko pretraživao grejalice ovih dana i naleteo na neku jeftinu kvarcu nek ostavi link.. znači ne kalorifere nego kvarcna ili nešto slično da ne bruji dok radi...

@Igor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
@Noki Ma neee,ko voli da radi radilo mu se o glavi. Muke su te crne boxe sto proviruju kroz pocepane farmerke i to sto duva oko genitalija zimi.

@ristivoje Pa da je prijatno da ti tuda duva zimi i nije 😄 a crnih boksa imam za izvoz, poklon ili prodaju... Potpuno nove cK, bele, crne, sive... prodavao sam na KP, sad je ostala još samo M veličina... baš za slim, mršave u struku...

@Igor Ne idem od novembra do aprila nikad 🙂 a posle mi jakna ne treba... Treba apstinirati da se uželiš šume, pa kad sve procveta i izraste novo rastinje... onda prvo s Ristivojem danju da osmotrimo situaciju i pređemo sve staze!

@Igor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
@Noki Ma neee,ko voli da radi radilo mu se o glavi. Muke su te crne boxe sto proviruju kroz pocepane farmerke i to sto duva oko genitalija zimi.
Ko nosi pocepane farmerke zimi, odmah mu se smrzava skrotum. Posle krecu upale, pa pregledi kod urologa. Nije naivno.
Treba se oblaciti kao covek i cuvati svoje zdravlje.

Čim padne temperatura ispod 14c krećem sa dugim gaćama.

Duge gace samo ako je oko nule, mada nije nuzno. Ako je vetar jak, plus zima, duge gace su obavezne. Pokojni otac nije voleo kad bih izigravao Tarzana. Nemamo vise 15-20 godina, posle nebrige i zaje*******ancije stize reuma kostiju.

Ja nekad znam pidžamu da nosim ispod farmerki ili trenerke kad je baš mraz... Debeli minus mora da bude i da planiram duži boravak napolju... To dođe isto kao dugačke gaće.. Baš dugačke gaće ne bih znao ni gde da tražim... Ali najvažnije je da su noge tople i kapa na glavi...

Meh, onako ima da budeš kao šerpas :)
To mi što ne verujemo u ekstremno globalno zagrevanje se ljudski pripremamo za zimu, lako je Benderu, on kupi neku laganu teksas jaknicu 🤣 Deluje kvalitetno i slojevito, postava je baš ludilo, to sam primarno i tražio, imam već ove kaputiće i jaknice strukirane u kojima se smrznem pri prvoj nižoj temperaturi.

Ima i 4 džepa, dva na bokovima i dva na grudima, ispunjava i MC-eve kriterijume.

Što se tiče tečnog sapuna, reče mi cura isto za DM i njihov Alverde brend, ali sam čitao sastav i video da ima glicerin pa sam hteo da kasnije nadjem bez, ali vidim da si se snašao.

Ma ja sam u sinseju ili kako se već zove marka kupio zimsku jaknu za 3990 prošle godine kao ova na zadnjoj slici samo nešto kraća...

Kakvih bre 10 - 20 hiljada da bacam na to...
Pa sto bi rekao ovde onaj Jankomarko ili kako se zvao, nekad se kupavao Waikiki, Sinsay, sad se kupuje Diesel, Armani... 🤣 🤣 🤣 Salim se xD

Duge gace samo ako je oko nule, mada nije nuzno. Ako je vetar jak, plus zima, duge gace su obavezne. Pokojni otac nije voleo kad bih izigravao Tarzana. Nemamo vise 15-20 godina, posle nebrige i zaje*******ancije stize reuma kostiju.
Nikad (u odraslom) zivotu nisam obukao gace, ali zato sam skoro imao najjacu investiciju ikada - kompresivne carape, bolje trcim, brze se oporavljam, noge ko na masazi, udobne i sad greju lepo kad je hladno. Najjaca investicija u zivotu.

Sto se tice kape na glavi, zna li neko gde imaju neki somotski kacketi poput ovog dole? Bez bilo kakvog loga i natpisa molim, ako mora da ima, neka bude skriven kao dole gde je crni znak na crnom kacketu

FRED-PERRY-HW6686-S58-2.jpg

FRED-PERRY-HW6686-S58-3.jpg

Ne volem zimske kapne, ova jakna ce mi biti jedini odevni predmet sa kapuljacom, kisobran u zivotu nisam nosio, osim devojkama, treba mi neki kacket. Kazem curi da mi slika sta ima u Sport Visionu, posto je bila juce, fotografija je kao da je slikala u kineskom trznom centru, a oblici su svi oni - igram bejzbol i sav sam Amerikanac.

viber_image_2023-10-10_17-24-48-851.jpg

Šta to nosaš u jakni kada su ti potrebna 4 velika džepa?
vazne stvari.

jakne uglavnom nosim dok se ne raspadnu na rukavima.
Najbolja jakna koju sam ikada imao je JUMCO jakna sa odvojivom postavom koja je u stvari bila policijska uniforma za izvoz u neku zemlju.
Bolja i od onih skupih jakni sa navostenim platnom.

sto se tice kape, nosim proste vunene kape.

Poslednja izmena:
dugacke gace sam nosio samo u vojsci

Ima li jeftina kvarcna grejalica?

Ima skupi uljani radijator.

🤣 🤣 🤣

Kvarcne grejalice su najveća glupost koju je neko izmislio. Bolje dati 10000 din za uljani radijator koji će ti trajati 15 godina i bar će ugrejati lepo, nego bacati pare na kvarcnu.

Imam Saturn radijator od desetak rebara već 13-14 godina i za dogrevanje je odličan, ugreje i dnevnu sobu od 30 m2 kada je ovako hladnjikavo bez problema.

Jeste, ali mozda neko nema u tom trenutku jednostavno nema 10 000.

Nego, jel one trose bas nenormalno?

Vrh