Šta je novo?

Шта купити ?

Је л постоји нешто што се може купити за један РСД ?
И шраф 4+

Dje kupiti zimsku jaknu? Muka mi je od ovih jednih te istih prevaranata.

Da kosta izmedju 10 i 20 000, idealno da je 10, ako mora moze i malo preko 20 000😁

Bez predloga za ove djakove, vižne, planete, zare i slicne pliz.

Mislim da bi ova Bekiju bolje stajala... Koliko sam uspeo iz segmenata koje je odavao o sebi da mu ukapiram građu...

Ako sam dobro posložio kockice... pre bih ovako nego preširoko ili strukirano...

(Ovo mi se dopada kao onaj fešn žiri... tražimo najbolju zimsku odevnu kombinaciju za Bekija)

Hm, ja mislim da je za Bekija bolje da prati liniju tela a ne kao džak.. al dobro..

Da je 175 80 kg onda bih rekao to..
Al pošto je sa kg slabiji onda ide uz telo... jer nema razloga da svoji dobru liniju krije...

*naravno, sve pod pretpostavkom da sam ga dobro zamislio u svojoj glavi

Ja sam u iskusenju da uzmem ovo 😎😁

Iskreno, nije poenta u modelu nego u dobroj radnji gde bih ja i svako drugi ko cita izabrao sta mu se svidja.

Za Legend sam bas cuo razlicita misljenja, ali se ipak generalno negde svi slazu da im je cena malo jaca u odnosu na kvalitet. Meni su jakne ove gore ok, ali i meni deluje cena malo jaca za jedan Legend. Ima li neko iskustvo, kakav je kvalitet u pitanju?

Sa ovog Columbia sajta ne bih porucivao, oni nemaju fizicku radnju gde bih kupio ili vratio ako mi ne odgovara. Mora da se vraca jaknetina od 10kg i nosi na postu da se salje, gomila je sad tih takvih sajtova koji su na hrvatskom, a kao dostavljaju za Srbiju, video sam i Uniqlo, Caterpillar...

LaForce ima toliko ocajan sajt, prezentaciju i manekene da je stvarno tesko proceniti kakve su jakne 🤣 Treba videti uzivo.

Ako si u iskušenju da uzmeš to idi do Zlatibora jedan vikend i kupi one Sirogojno džempere...

A na tom sajtu mi bolje ide poncho za tebe, ako već hoćeš nešto drugačije, da nekako štrčiš.. 🙂

Doduše malo je van tvog budžeta 🙂 ali je skroz kul..

Šta preporučujete od tečnih sapuna a da nije Palmolive koga koristim ali mi je previše jak miris i ima glicerin pa imam utisak da nisam dobro isprao ruke.

Neki onako neutralan hemijski ispravan.

Šta preporučujete od tečnih sapuna a da nije Palmolive koga koristim ali mi je previše jak miris i ima glicerin pa imam utisak da nisam dobro isprao ruke.

Neki onako neutralan hemijski ispravan.
Ja mislim da su dečiji sapuni najispravniji i bez nekih dodataka.

Ako si u iskušenju da uzmeš to idi do Zlatibora jedan vikend i kupi one Sirogojno džempere...

A na tom sajtu mi bolje ide poncho za tebe, ako već hoćeš nešto drugačije, da nekako štrčiš.. 🙂

Doduše malo je van tvog budžeta 🙂 ali je skroz kul..

efdf0267059ec162fddc087a1c6400adc0a486d9.gif

Svakako je na listi, ali prvo jedna normalna jakna 😁

Zene, kao i uvek, imaju ovde daleko veci izbor sa nekim sjajnim dezenima

to "sa visokim sadrzajem lana" znaci da je sve ostalo sintetika od koje cete prokuvati....

E, ovako, izbegavao sam Fashion and Friends jer mi fizicki radnja izgleda seljacki i mesto gde se estrada oblaci, ali ipak poslusah mudrijeg od sebe.

Stvarno imaju prave popuste, ne one lazne.

Uzoh parku, poslednji komad, bas je na velikom popustu, ima ovu postavu ispod, trebala bi da je topla

3.PNG

b.PNG
c.PNG

d.PNG
g.PNG

Imaju jos svasta na bas velikim popustima, narocito od Diesel-a.

E, ovako, izbegavao sam Fashion and Friends jer mi fizicki radnja izgleda seljacki i mesto gde se estrada oblaci, ali ipak poslusah mudrijeg od sebe.

Stvarno imaju prave popuste, ne one lazne.

Uzoh parku, poslednji komad, bas je na velikom popustu, ima ovu postavu ispod, trebala bi da je topla

Pogledajte prilog 176161

Pogledajte prilog 176162Pogledajte prilog 176163
Pogledajte prilog 176164Pogledajte prilog 176165

Imaju jos svasta na bas velikim popustima, narocito od Diesel-a.
Meh, onako ima da budeš kao šerpas :)

Šta to nosaš u jakni kada su ti potrebna 4 velika džepa?

Vrh