Ova teget Legend nije loša.
Ja mislim da su dečiji sapuni najispravniji i bez nekih dodataka.Šta preporučujete od tečnih sapuna a da nije Palmolive koga koristim ali mi je previše jak miris i ima glicerin pa imam utisak da nisam dobro isprao ruke.
Neki onako neutralan hemijski ispravan.
Ako si u iskušenju da uzmeš to idi do Zlatibora jedan vikend i kupi one Sirogojno džempere...
A na tom sajtu mi bolje ide poncho za tebe, ako već hoćeš nešto drugačije, da nekako štrčiš..
Doduše malo je van tvog budžeta ali je skroz kul..
Wool Art
Pogledajte kolekciju ručno pletenih vunenih džempera, vunenih rukavica i iskusite njihovu udobnost. Naručite vaš proizvod po meri odmah!www.wool-art.com
Avon.Šta preporučujete od tečnih sapuna a da nije Palmolive koga koristim ali mi je previše jak miris i ima glicerin pa imam utisak da nisam dobro isprao ruke.
Neki onako neutralan hemijski ispravan.
Meh, onako ima da budeš kao šerpasE, ovako, izbegavao sam Fashion and Friends jer mi fizicki radnja izgleda seljacki i mesto gde se estrada oblaci, ali ipak poslusah mudrijeg od sebe.
Stvarno imaju prave popuste, ne one lazne.
Uzoh parku, poslednji komad, bas je na velikom popustu, ima ovu postavu ispod, trebala bi da je topla
Pogledajte prilog 176161
Pogledajte prilog 176162Pogledajte prilog 176163
Pogledajte prilog 176164Pogledajte prilog 176165
Imaju jos svasta na bas velikim popustima, narocito od Diesel-a.
Ima li neki drugi brend da ne tražim "Avon damu" posle da me uhodi sa kremama i sl.
pozajmi katalog od nekoga ko već kupuje od njih i naruči preko nje, ili jednostavnije uzmi u DM-u neki njihov PL brend, kad smo već rupa pa nemamo Rossman ili Muler kao braća Mađari.Ima li neki drugi brend da ne tražim "Avon damu" posle da me uhodi sa kremama i sl.