drum1":3p55zoal je napisao(la):Иначе мислим да је скандалозно што, поврх свега, плави тумор на врху хотела није симетричан.
Шта је ту скандалозно? Где пише да мора бити симетрично?
drum1":3p55zoal je napisao(la):Иначе мислим да је скандалозно што, поврх свега, плави тумор на врху хотела није симетричан.
Nick Slaughter]Evo nekih rendera kako bi trebalo da izgleda kada sve bude gotovo...
JohnyBgood":82pk0p5i je napisao(la):Drago mi je da je hotel obnovljen ali moram da kazem, penetrirala ih stakla nad 2/3 simetricne fasade! I ovaj tepih se ne slaze sa bojom zidova. Ostalo OK.
442doBGD":2a4bcqs9 je napisao(la):"Soft opening" hotela je inače u ponedeljak. Nekoliko zadnjih spratova će biti otvoreno, i već sada je moguće rezervisati sobe. Hotel neće biti deo Starwood-a (barem ne za sada), i uopšte neće biti toliko luksuzan koliko se o tome pričalo.
boca-ica":mitamx0o je napisao(la):sudeci po predhodnim slicicama vrlo lepog uredjenja
ipak mislim da je sem cene nj. liksuz jos daleko. . .
mozda mi nije ni jasna granica razgranicenja tih pojmova ,
pa ako mozes pojasni ih bas na primeru Metropola
Homer Jay":3tbae3g3 je napisao(la):Zina, hvala ti za slike. Kako ti to sve deluje uživo? Znaš li možda šta se uopšte dešava sa tim pregovorima sa Starwoodom, ima li "Metropol" dovoljno kvaliteta da postane deo njihovog lanca "Luxury collection" (ili pak nekog drugog)?
Mene je iskreno razočaralo rešenje platoa ispred hotela. Prvo zato što nije u nivou sa trotoarom, zatim što je asfaltiran, a ne popločan, skromno je osvetljen, a detalj koji mi je najviše zasmetao su šarene LED sijalice na rampama na ulazu u hotel. Takvi detalji deluju malo jeftino. Hotel kao hotel noću spolja deluje odlično. Naročito gledajući iz parka