@Duleja - Lijepo rečeno, nema šta. Naprosto, ne znam šta mi gore. Da li realnost nadogradnji, klima, zastakljivanja bez ikakvog reda i smisla, ili činjenica da upravo to domet razumevanja kulture, stvaralastva i umijeća 90% stanivništva. Nekih 5% otpada na ove što lupaju silne pare u "turbo arhitekturu kiča" i preostaje nekih 5% stanovništva koje realno stvarno shvata užas gorenavedenog. Ovo je po principu izreke, "Daj čoveku fotelju, pa ćeš da vidiš kakav je čovek" e tako i ovo. Previše je dato pojedincima, bez ikakvih sankcija, poslijedica, da sami u(ne)ređuju one delove privatnog prostora koji bi trebalo da kohabitiraju sa objektom u cjelini. (fasade, terase i sl.) I onda smo dobili to što imamo. Ogledalo naše kulture. Džaba nama i životno djelo Sir Normana Fostera, nekog drugog poznatog svjetskog arhitekte, pa zašto ne i domaćeg i to po sred Beograda, kada je našem narodu to strano, hladno, nerazumljivo... guši ga jer nije pozlaćeno, gipsano, drečavih boja i "u trendu". Činjenično stanje je jasno, rješenje takodje, pitanje je samo odakle početi, ili još bolje da li imamo mi uopšte kapaciteta za to ???