stanislaw » 01 Мар 2017 09:27 pm[/url]":108ou1g0]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=437003#p437003:108ou1g0 je napisao(la):
HoRuS » 01 Mar 2017 08:21 pm[/url]":108ou1g0]Објаснили су ми да комисија излази на "терен" ако се жалим, а да је ово њихово сазнање... а свакако се нисам жалио јер би комисија констатовала да сам заиста реновирао стан...претпостављам да је неко од комшија то пријавио...не знам како другачије да тумачим то њихово сазнање...
Ovo je stvarno vrhunac!
Ja bih na tvom mestu prvo tražio da vidim dokument o njihovom saznanju - koliko se ja razumem u pravo, nisu oni državna bezbednost da tvoj dosije mogu da taje od tebe! Valjda u državnoj upravi ne može nekakvo usmeno saznanje da proizvodi pravno dejstvo dok se makar ne sačini službena beleška o tome... Dakle tražio bih iz čiste radoznalosti da vidim kako izgleda taj dosije sa njihovim saznanjima, koliko je nalik DB-u, da li su unesene opservacije koju vrstu pločica i koju belu tehniku si unosio...
Drugo, naravno da bih se žalio, da vidim šta bi radila ta famozna komisija - ako su oni amortizaciju svejedno resetovali, ne znam šta još možeš da izgubiš... U stvari kapiram, ako pokažeš zube oni možda mogu da ti napakuju da si napravio stan luksuzniji od BW Residences i da ti procenom stana promene poresku osnovicu, sa generičke koje je dobijena prosečnom kupoprodajnom cenom na tvojoj lokaciji, na neku sumanutu...
Jel sam sad skapirao?