Највећи проблем у Београду. И то на данашњи дан. Што злф није отишао на Томпсонов концерт и направио групну фотку? Јбт колико год да је Снс гадан и колико сваки дан руши све границе, опозиција је увек ту да му баци могућност да поентира.
Nije bio ZLF već komšiluk param***** jedan. Mene su zamolili da okačim na mreže jer su znali da će takve b**** kao ti da im se nakače.Највећи проблем у Београду. И то на данашњи дан. Што злф није отишао на Томпсонов концерт и направио групну фотку? Јбт колико год да је Снс гадан и колико сваки дан руши све границе, опозиција је увек ту да му баци могућност да поентира.
Sta se desava sa ovom zgradom, zna li neko, da li je problem sa restitucijom ili neki stecaj, sramota je da imamo veliko ruglo na tako vaznom i vidljivom mestu u gradu...
Nije bio ZLF već komšiluk param***** jedan. Mene su zamolili da okačim na mreže jer su znali da će takve b**** kao ti da im se nakače.
Sa takvi stavovima kao društveno nećemo daleko dogurati.
Ceo narod je ustao protiv diktature, situacija je napeta sa nasiljem na ulicama, svi su labavo ujedinjeni, i krajnja levica i krajnja desnica, svi za veliki cilj rusenja odvranog rezima i sta neko uradi - ode na manifestaciju u drugoj drzavi, koja obelezava nesto pre davnih 30 godina, znaci vise od jedne generacije koja nije ni bila ziva tada, jer tako zahteva grupa NVO i nekoliko savetnika iz Eu. Politicki amateri i diletanti.Мислим да је више алудирао на то да Муслиу користи све то да у овом по њега критичном тренутку, разједини опозицију и студенте и народ и да је главна подела леви/десни и да му иде супер, морам признати! Онда човек ако не сумња у интелигенцију разних Грбовића, мора да се запита да ли су његови...
Neka crvena linija mora da postoji, ne može se sad ići u krajnost samo da bi se skinuo Vučić.Мислим да је више алудирао на то да Муслиу користи све то да у овом по њега критичном тренутку, разједини опозицију и студенте и народ и да је главна подела леви/десни и да му иде супер, морам признати! Онда човек ако не сумња у интелигенцију разних Грбовића, мора да се запита да ли су његови...
Ми овде не знамо тачно још увек шта се тамо десило, па ни саме размере (једни умањују, други преувеличавају бројке). Оно што сигурно знамо је да се десило и то после година злочина на другој страни, убијања, силовања у околини. Неострашћено, без уласка у то што се десило, већини људи смета да се иста реч употребљава за то што се десило крајем прошлог века, а самим тим релативизује оно што се десило 50 година пре тога. Исто као што се никако не може поредити усташки покрет са ЈВуО!
Наравно да су за све криве ваше комуњаре (што је узгред и Ратко био).
cesto se tako setim jednog davnog intervjua milorada mircica kod ljubice gojgic, gde su diskutovali o, tada svezoj presudi, o genocidu u srebrenici. i milorad onako pravnicki objasnjava sve vreme kako to nije genocid, kako je to politika belosvetskih sila i da je to ustvari samo strasan zlocin i, ako hocete, tragedija, jer "niko ne osporava da je ubijeno vise hiljada ljudi". i sve vreme, karakterisuci "dogadjaj" kao strasan zlocin (ali ne i genocid) nosi ogroman bedz ratko mladic heroj.Neka crvena linija mora da postoji, ne može se sad ići u krajnost samo da bi se skinuo Vučić.
Grafit kaže - Ratko Mladić heroj.
Mi možemo evo nekako prihvatiti da sad imamo bitnije teme, da nije sve crno-belo, da još to nije istraženo do kraja... evo, nekako ajde svi zajedno da progutamo g***o i to tako prihvatimo.
Samo grafit ne kaže - ,,Ratku Mladiću su namestili, nije ubio 8000 nego 7000" ili ,,Mladić nije izvršio genocid nego ratni zločin" ili ,,Slava srpskim žrtvama u Bratuncu" (to bi i trebalo da se piše)...
Ne, ovde piše - Ratko Mladić HEROJ.
Tako da, nemojmo se ovde zaje*******avati. Ajde da ja dođem sa svastikom na čelu na sledeći miting, ali da me niko ne dira jer nemojmo se deliti sad.
Što kažeš, komunjara običan koji onda pravi tranziciju u Srbendu, klasičan čitalac Informera, bulaznio o nekakvim Turcima, da je napokon došao dan za osvetu nad Turcima, nemilosrdno klao ljude, krio se ko sisica godinama, kada je izašao pred sud, videlo se da je običan tupadžija i nikakav inteligentni i časni srpski đeneral bistrog uma.
Čovek koji ide okolo i viče starima, ženi i deci da im ovaj put poklanja život, a sledeći put neće biti tako. Pazi, on poklanja život.
Da, sklonio je ženu, decu i stare i pobio ostale, ako se to zove heroj, mi onda živimo u paralelnim univerzumima
srbi u matici su pre 13 god doveli na vlast coveka koji je preko imena ubijenog premijera lepio plakate bulevar ratka mladica i bio politicki sin najveceg ratnog huskaca na ovim prostorima u poslednjih 30ak godina. mozda nije najveci ali sigurno jeste jedan od ozbiljnih problema.Испада да је највећи проблем у земљи Ратко Младић и злочин од пре 30 година, а не ово што Срби у матици преживљавају већ 13 година. Браво генијалци у 4д шаху, срећно вам са радикалима на власти до 2125 године.
Milica lažljivicaAko se već šalje neka poruka, nerealno je da ne mogu to da odrade sa stilom.
Ako je neki patriotski sa porukom, nek se uradi kako treba bar, neki da je Kosovo Srbija ili šta ti ja znam.