Moje skromno mišljenje je da bi šanse bile 98% da ispadne strahovit kič, da je pokušana rekonstrukcija po originalu.Ne vidim zašto nije bilo realno da joj vrate približno stari izgled u drugačijim gabaritima osim finansijskog. Koštalo bi jako puno ali i dalje moguće, uz dobar projekat fasade uz konsultacije sa zavodom za zaštitu spomenika. Meni je ta bela boja bezlična i uopšte mi se ne dopada. Mogli su bar da zadrže one žute nijanse. Pre rekonstrukcije je bar imala neki karakter sada je hladna. Možda preterujem ali meni se taj trend da se rekonstrukcije odradjuju sa tim sterilnim belim nijansama uopšte ne dopada. Ima ih par u Knezu.
Moglo je, daj pare pa ce moci. Lako je sa tudjim parama govoriti sta bi moglo da se uradi.
Па наравно, све је могуће уз велике паре. Питање колики ко жели и може да инвестира. Фасада је освежена, сигурно изгледа боље него пре реновирања и то је нешто, и то мислим да треба похвалити. Камо среће да су све фасаде (или велики део фасада) уређене као ова.Moglo je, daj pare pa ce moci. Lako je sa tudjim parama govoriti sta bi moglo da se uradi.