Lepo bi stvarno bilo da se vrati originalni toranj i recimo da se naplacuje fotografisanje sa krova.
Oko najdonjih prozora je bela boja (leva strana fotografije), a trebalo bi da je urađeno u krem boji, kao što je ostatak zgrade.
Inace, ne razumem zasto ukrase nisu ofarbali drugom bojom, izgledalo bi mnogo lepse. Evo jedan primer iz mog grada
Zanimljivo. Znas li sta imaju u planu?Postavljaju se skele na zgradu Poštanske štedionice.
Iskreno pojma nemam.Zanimljivo. Znas li sta imaju u planu?
Dišo, jesu li ove skele od danas/ovih dana?
Uslikao jutros koji min prije postavljanjaDišo, jesu li ove skele od danas/ovih dana?
Učlanio se u Stranku zdravog razuma.@direktor jel tebi neko hakovao profil ili si se učlanio u neku stranku?
Jednobojno je ok za sivi Pariz, dvobojno je ok kod nas, trobojno i + je ok za secesiju.Kontam. Nisam ja nesto dobar u fotomontazama. Ovde sam samo video priliku da mogu nesto da isprobam.
Meni ne smeta sto je taj donji deo fasade drugaciji. Odnosno, ni meni se bas ne dopada bela boja, ali mislim da bi neka tamna nijansa bila bolja, nesto sto bi pasalo uz ovaj kamen..
Meni se licnno vise dopada bas ovako kada je sve jednobojno. Ima dovoljno detalja i ne moraju se posebno naglasavati. Izgledala bi kao nekakva svadbarska torta.
Takve stvari treba odlucivati od slucaja do slucaja.Jednobojno je ok za sivi Pariz, dvobojno je ok kod nas, trobojno i + je ok za secesiju.
Lepo bi stvarno bilo da se vrati originalni toranj i recimo da se naplacuje fotografisanje sa krova.
Inace, ne razumem zasto ukrase nisu ofarbali drugom bojom, izgledalo bi mnogo lepse. Evo jedan primer iz mog grada
Pogledajte prilog 165779