Гага
Professional
А и они прекрили регистарску таблицу !!!
Kralja petra
Pogledajte prilog 162304
Sve je bolje od onog sivila.Novo-sređena "modernistička" fasada na uglu Jug Bogdanove i Gavrila Principa. Zanimljiv izbor boja, vrv bi bilo bolje da je zagasitija (ona lepa venecijanska crvena) ali i ovako mi je ok.
Pogledajte prilog 162909Pogledajte prilog 162910Pogledajte prilog 162908
I sad ce te mi reci da ih nije snimila ni jedna kamera kako su se uopšte popeliZadužbina Nikole Spasića
Pogledajte prilog 163083
Kako je ovo moglo da se uradi neopaženo u sred Knez Mihailove???
I zašto nisu ekspresno prekrečili?
Ruglo usred grada, pa jos i ovo ''O'' lici na...sikilj.Zadužbina Nikole Spasića
Pogledajte prilog 163083
Kako je ovo moglo da se uradi neopaženo u sred Knez Mihailove???
I zašto nisu ekspresno prekrečili?
Skokni samo do Zagreba ili Bukurešta i razvej iluzije.Заиста се трудим да будем колико толико објективан и да похвалим када сматрам да се нешто добро урадило или променило на боље. Нисам неко ко стално тражи мане или критикује по сваку цену. Ипак, заиста треба рећи да се центар нашег града налази у катастрофалном стању. Фасаде су ишаране, плоче расклиматане, стубови излепљени. Релативно сам пропутовао по Европи и свету и заиста нигде нисам видео да су у неком главног граду ишаране зграде Народног позоришта, Народног музеја, Акедемије наука и уметности, споменици, зграде Ректората и Универзитета. Овакво стање изазива једно осећање помешаног стида и туге. Не постоји никакво редовно одржавање. Овде ми се чини да је у питању недостатак воље, квалитетних људи на разним позицијама... Звао сам више пута онај број града Београда, као и писао општини Стари Град. Да ли има неко неку идеју? Ово је заиста проблем који је толико видљив да мислим да нико не може да га не примети. У овом тренутку центар нашег града нажалост изгледа знатно горе од центра градова са којима Београд евентуално можа да се пореди....
Vracar izgleda dosta bolje
Cilj b@gre je da to bude novi centar BG-a, a da stari i pravi centar polako ali sigurno padne u drugi plan.док се улаже у БНВ и шеталиште у савским блоковима.
Ово сигурно није тачно за већину европских градова.Свака нормална управа, од варошице до метрополе крене од тога шта је центар и шта су туристичка добра, налицка њих до максимума и онда квалитет уређења града опада што се више удаљаваш од њега.