Мислим да бркаш лончиће. У Кнез Михајловој пада фасада са приватног објекта, док се у блоку 45 саплићу људи на изрованој јавној површини.Још једна велика разлика у односу на Париз, Лондон и Беч је што ти градови имају старо језгро улепшано до максимума и које представља право лице града и стога има апсолутни примат. У Београду се деценијама услед малограђанштине и зависти гура "равномерни развој" па на људе падају фасаде у Кнезу док се поплочава блок 45
Fasade nisu jedino sto treba uzeti u obzir.
Preporucujem ovaj video uradak:
@Спатио, имаш добро Око СоколовоZanimljivost iz videa koju sam slucajno primetio, na 2 min 14 sekundi, slika belog automobila Yugo.
Jesmo@Vračarac Jel ste okrecili/oprali one ciganerijske svinjarije sa Starog dvora?
ЧЕШЋЕ, ЧЕШЋЕ, ЧЕШЋЕ! <3Dosta se pisalo o ekolpskom skidanju grafita, trazili ste gledajte. Tornado sistem.
Pogledajte prilog 155604
Mozda ce ti zvucati glupo, ali ovo nije informacija, ovo je naredjenje.Ali u eri interneta i opšte preinformisanosti, da neko ima potrebu da na zidu piše da je tog i tog dana utakmica na Marakani, nikako mi ne ide u glavu.
4 bg kluba svima kazne podjednako bez obzira šta pišeI memi je ista stvar padala na pamet, ali šta bi onda sprečavalo Grobare da idu i žvrljaju po gradu "Svi na Marakanu" ili Delije (Cigani ne žvrljaju, mi smo fini ljudi ) da po zidovima pišu "PFK, crno-bela ljubav" i sl. kako bi napakostili jedni drugima.
Njima je mnogo bitnije da nema protivnickih grafita nego da tudji klub placa kazne. Zato ces cesto videti navijacke parole koje su precrtane od strane drugog tabora.I memi je ista stvar padala na pamet, ali šta bi onda sprečavalo Grobare da idu i žvrljaju po gradu "Svi na Marakanu" ili Delije (Cigani ne žvrljaju, mi smo fini ljudi ) da po zidovima pišu "PFK, crno-bela ljubav" i sl. kako bi napakostili jedni drugima.