Hvala lepo Baz Kilingtone..shmeksi":1zvrq8ab je napisao(la):Inače, na spratu će neki privatnik da otvori kafić. Mislite o tome
pa tu je i ranije bio kafic-rupa sta sad pricatevucko":2nel5gik je napisao(la):Pa naravno,sta treba narodu vise na zvezdari nego kafici :notok:
Mada moram priznati da su je ok sredili.
razlika je samo u tome sto bonafides ima svoj prostor, a taj kafic u vuku koristi "javni prostor" objekta. Osim toga, sigurno opstina nije snosila nabavku stolica, stolova, opremanje sanka. Ako je kvalitet prostora povecan, opstina moze da povisi zakupninu, odnosno alternativno ponudi vlasniku kafica da u doglednom roku napusti prostor.shmeksi":1m9rz399 je napisao(la):Luci, sad će na spratu da bude neki novi kafić, ali moja poenta nije bila ta, već sam mislio da će još neko da primeti kako se opštinskim parama u potpunosti uređuje i deo prostora za izdavanje,a ugovor o izdavanju već potpisan po smešnoj ceni i onda mi mnogo smeta što trošak unutrašnjeg opremanja tog dela gde je kafić nije snosio taj zakupac već opština. Verovatno znaš da je Bonafides od svojih para vršio rekonstrukciju svog dela prosotra na pravnom, a ulaganje od 50.000 evra sigurno nije malo da je to trebalo sam pravni da radi.
malopre u jutarnjem programu studija b, njihov reporter se javio sa brankovog da javi da je neka žena skočila i samo je rekao da su je "primetili radnici koji su na jednoj zgradi ispod brankovog bili angažovani na skidanju krova"Homer Jay":1z0414i2 je napisao(la):