Nisam video uzivo ovu crvenu boju ali ovako mi izgleda bezveze. Kada je raznobojno osvetljenje u pitanju, najlepsi efekat je postignut na hali 3 beogradskog Sajma, gde se boje smenjuju a to je lepo i na novom zeleznickom mostu, iznad Sajma.
Nisam siguran da li je jos uvek u funkciji. Ne secam se da sam skoro video. Inace, to me i najvise nerbvira kada je osvetljenje u pitanju, ta neodgovornost. Da li ikada menjaju reflektore koji se pokvare. Najocigledniji primer je Minist.finansija i zgrada Vlade, uvek je desetak reflektora ugaseno dok ostali rade.Ambassador":2fu78736 je napisao(la):Takođe je to bilo urađeno i sa Vojnim muzejom, ne znam da li je i dalje, ali jedno vreme je bilo i mnogo je dobro izgledalo!
Da definitivno je to u pitanju!relja":2q2z11mj je napisao(la):Ma to je zbog kombinacije ove dve boje
hehehe,a sta je to trebalo uopste da bude?! Bas kvati ulaz u juzni bulevar,doduse oni trotoari sto su obnovljeni pre manje od god dana su vec u losem stanju, sve ploce se iskrivile i popucale.Goldstein":3tbn6xoq je napisao(la):^^^ još uvek je tu.