direktor":a7fwqz6y je napisao(la):Samo fasada tako kazu majstori
Nepopravljivi optimista":127auca5 je napisao(la):direktor":127auca5 je napisao(la):Samo fasada tako kazu majstori
Bezveze, trenutna fasada je bas losa ali ajde da sacekamo i vidimo kako ce izgledati. Hvala na informaciji
Železničar":2rep9wq4 je napisao(la):I onda meni komšija kaže ne trebaju ti tiple za stiropor jer ovi novi lepkovi su jaki i drže dobro! Da, da, kako da ne.
Propast Gradske politike sa najbolje vidi na fasadama,porpoustili su da naprave program energestske efikasnosti,i da počnu prvo od mega solitera na NBG pa Prokopa i dalje,gde živi najveći broj stanara u jednoj zgradi ,pa da i estetski osveže čitave blokove kao što je to uradila cela istočna evropa. :kafa:cimbur milan":35od94t5 je napisao(la):@lynx Sve cestitke za trud i slike!
Moram da primetim da rekonstrukcija prosecne fasade srednje velicine ne kosta vise od 50- 100 000 evra. Mislim da bar 80% raspalih zgrada moze da se ukljuci u ovu grupu ''prosecnih zgrada''.Da li je moguce da grad nema 5 miliona evra godisnje i da sredi pedesetak ovakvih zgrada?
Voleo bih da mi neko odgovori na ovo pitanje....da li je u pitanju tolika nemastina ili ordinarni bezobrazluk i nemar.
Nazalost mislim da je u pitanju ova druga opcija
Propast Gradske politike sa najbolje vidi na fasadama,porpoustili su da naprave program energestske efikasnosti,i da počnu prvo od mega solitera na NBG pa Prokopa i dalje,gde živi najveći broj stanara u jednoj zgradi ,pa da i estetski osveže čitave blokove kao što je to uradila cela istočna evropa. :kafa:cimbur milan":3cbv2m4y je napisao(la):@lynx Sve cestitke za trud i slike!
Moram da primetim da rekonstrukcija prosecne fasade srednje velicine ne kosta vise od 50- 100 000 evra. Mislim da bar 80% raspalih zgrada moze da se ukljuci u ovu grupu ''prosecnih zgrada''.Da li je moguce da grad nema 5 miliona evra godisnje i da sredi pedesetak ovakvih zgrada?
Voleo bih da mi neko odgovori na ovo pitanje....da li je u pitanju tolika nemastina ili ordinarni bezobrazluk i nemar.
Nazalost mislim da je u pitanju ova druga opcija