Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
To identično kao na uglu Takovske i Ilije Garašanina, gde tako stoji od prvog dana nakon završene rekonstrukcije bara posle svake kiše, nevezano ja količinu padavina.
Jel ovako nešto zakonski moguče? Vidim da su počeli ove čvrste zidiće da stavljaju širom grada, uključujući na kružnim tokovima, i imam utisak da predstavljaju opasnost za učesnike u saobraćaju. Nadam se da niko neće stradati zbog ovoga.
Jel ovako nešto zakonski moguče? Vidim da su počeli ove čvrste zidiće da stavljaju širom grada, uključujući na kružnim tokovima, i imam utisak da predstavljaju opasnost za učesnike u saobraćaju. Nadam se da niko neće stradati zbog ovoga.
Neki su se bili nasukali dok nije bilo ovih stubića. Ovih dana nisam baš ispratio. Nam se da neće više. E sad da li je zakonski moguće, voleo bih i ja da saznam. Jer sve što nije zabranjeno zakonom, je dozvoljeno. Da li postoji neki pravilnik o postavljanju saobraćajne signalizacije? Voleo bih da neko odgovori na ovo pitanje.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.