@Bender Rodriguez @Zezeljko @VeniVidiVici
To identično kao na uglu Takovske i Ilije Garašanina, gde tako stoji od prvog dana nakon završene rekonstrukcije bara posle svake kiše, nevezano ja količinu padavina.
Neki su se bili nasukali dok nije bilo ovih stubića. Ovih dana nisam baš ispratio. Nam se da neće više. E sad da li je zakonski moguće, voleo bih i ja da saznam. Jer sve što nije zabranjeno zakonom, je dozvoljeno. Da li postoji neki pravilnik o postavljanju saobraćajne signalizacije? Voleo bih da neko odgovori na ovo pitanje.Jel ovako nešto zakonski moguče? Vidim da su počeli ove čvrste zidiće da stavljaju širom grada, uključujući na kružnim tokovima, i imam utisak da predstavljaju opasnost za učesnike u saobraćaju. Nadam se da niko neće stradati zbog ovoga.
Da, da, evo i tog kretenluka:Аааа, па није то све, полако.
Цела наводна поента овог акања студентског трга је била смањење радијуса пешачких зелених платоа у средини трга и они су ту заиста смањили радијус и сада имамо тај геометријски аполутно огаван лом споја равног и полукружног дела платоа ал ајде то. Оно што је нови спектакл је што су ту где су смањили крајеве платоа и урадили коловоз сада поболи црне, једва видљиве стубиће по сред тог новог коловоза у истом оном старом радијусу платоа који су скембали?!
Овде дефинитивно нема никакве иоле смислене логике иза свих ових радова осим отимања пара и уништења пешачких, бициклистичких и јгп траса.
Studentski trg izgleda uzas. Pogledajte samo kako su pokrpili ove trotoare koje su skracivali...Nisu ih pokrpili cak ni istim materijalom pa ovo izleda kao na pocetku nekog horora iz Bangladeša.
Pogledajte prilog 252271Pogledajte prilog 252272
Pogledajte prilog 252273
За овај потез починиоци би морали прво у Лазу на детаљна испитивања менталног здравља, затим у полицијску станицу, па код судије а онда у Забелу. Уз наравно, заплену имовине у вредности учињене штете.