Šta je novo?

Студентски трг - Studentski trg

Iz šupljeg u prazno
_IMG_000000_000000.jpg

_IMG_000000_000000.jpg

_IMG_000000_000000.jpg

Inače, ja jesam za to da bude dvosmerna opet, ali ne ovako nakaradno nego propisno 2+1. Ne vidim poentu use**vanja protoka cele ulice zbog 10 imbecilnih parking mesta.

A okretnicu su bezveze ograničili. I opet nisu rešili turističke autobuse. Zato kažem, presipanje iz šupljeg u prazno. Parking pod uglom od 45' izmenjen u parking paralelno. Vau. Kakav poduhvat.

J*** ih parking više.

Prethodni dizajn je bio promašaj, ovde čak ni nema dizajna. Lepše su bandere na Ikeinom parkingu od ovoga.

Па суледе одлуке свуда. Санација ограде и степеништа и отварање оне капије замандаљене последњих 30 година су апсолутни приоритет, али не…

Oni su stvarno toliko alergični na obrazovanje, da sve što ima neke veze sa akademskim ili studentskim se po automatizmu zapušta.

Em Studentski park, pa plato ispred Filozofskog, Vukov spomenik isto tako verovatno jer je pored dva fakulteta i doma...

Imaju prirodnu odbojnost izgleda 😂

Oni su stvarno toliko alergični na obrazovanje, da sve što ima neke veze sa akademskim ili studentskim se po automatizmu zapušta.

Em Studentski park, pa plato ispred Filozofskog, Vukov spomenik isto tako verovatno jer je pored dva fakulteta i doma...

Imaju prirodnu odbojnost izgleda 😂

Studentski park je, ako se ne varam, rekonstruisan bio 2015. Plato ispred Filozofskog ni DS nije sredio. Voleo bih da mogu da kažem da si u pravu, ali vlasti pre SNS-a su se sa još većim nemarom odnosile prema akademskim i muzejskim institucijama nego SNS.

Sve mogu da svarim ali ne i komentare žuti pre 12 i više godina su još manje ovo ono. I da jesu i da nisu ne zanima me. Gradska vlast je imala sasvim dovoljno vremena da sredi Studentski trg i Plato. I od planirane garaže i od planiranog pretvaranja u pešačku zonu nema ništa, a dobrim delom je jer ne znaju šta će da rade sa trolejbusima i 31.

Sve mogu da svarim ali ne i komentare žuti pre 12 i više godina su još manje ovo ono. I da jesu i da nisu ne zanima me. Gradska vlast je imala sasvim dovoljno vremena da sredi Studentski trg i Plato. I od planirane garaže i od planiranog pretvaranja u pešačku zonu nema ništa, a dobrim delom je jer ne znaju šta će da rade sa trolejbusima i 31.

Skroz ok kritikovati ih za to, moja poenta je bila da taj nemar nije specifičnost SNS-a, već političara generalno u Srbiji zadnjih 20+ godina.

Skroz ok kritikovati ih za to, moja poenta je bila da taj nemar nije specifičnost SNS-a, već političara generalno u Srbiji zadnjih 20+ godina.

Nisam do kraja siguran da bi se moglo porediti, jer pored mnogo stvari koje su drugačije između tih ekipa, startna pozicija DOS i posle individualnih stranaka je bila znatno lošija nego kad je SNS nasledio mnogo puniju gradsku i republičku kasu, kao i uspostavljen i koliko toliko rehabilitovan sistem u poređenju sa '90.

Tako da ti argumenti "a šta su oni uradili", su mi zaista već vrlo pase, pogotovo posle deceniju i kusur, slažem se sa @vucko .

Nisam do kraja siguran da bi se moglo porediti, jer pored mnogo stvari koje su drugačije između tih ekipa, startna pozicija DOS i posle individualnih stranaka je bila znatno lošija nego kad je SNS nasledio mnogo puniju gradsku i republičku kasu, kao i uspostavljen i koliko toliko rehabilitovan sistem u poređenju sa '90.

Tako da ti argumenti "a šta su oni uradili", su mi zaista već vrlo pase, pogotovo posle deceniju i kusur, slažem se sa @vucko .

Sad bolje da ne brojimo koliko privatizacija je bilo i koliko su novca upucali u rupe bez dna kao npr. subvencije Fiat-u i sl. :) Demokratske opcije su bile na vlasti do 2012., sasvim dovoljno vremena da se neke stvari urade.

Neki od vas zaboravljaju koliko je narod bio nezadovoljan njihovom vlašću, zbog čega je SNS na kraju i pobedio na izborima umesto njih.

Sad bolje da ne brojimo koliko privatizacija je bilo i koliko su novca upucali u rupe bez dna kao npr. subvencije Fiat-u i sl. :) Demokratske opcije su bile na vlasti do 2012., sasvim dovoljno vremena da se neke stvari urade.

Neki od vas zaboravljaju koliko je narod bio nezadovoljan njihovom vlašću, zbog čega je SNS na kraju i pobedio na izborima umesto njih.

Naravno da se sećam, imaju dovoljno putera na glavi oni, uopšte se to ne poriče.

Problem je, najblaže moguće rečeno, što je posle njih na vlast došlo zlo i nesposobnost mnogo veća.

Da rezimiramo, niti su demokrate bile cvećke, niti ih ja aboliram od grešaka, ali je posle njih došla pošast skakavaca koja je (pored skrupula i inteligencije samih skakavaca) opustošila sve moguće.

Znači, nije došlo bolje - došlo je mnogo gore.

Vrh