Širim puteve gde se ne plaća eksproprijacija.širim puteve gde stignem
Moramo im pokazati lično i personalno, ako hoćemo da nam ostane prohodna za saobraćaj koji nije pešački.Спровођење већег саобраћаја овуда је крајње нехуман чин. Нек оставе Париску на миру, штеточине.
A sta je falilo dosadašnjem ako nije tajna koje je stavljeno prilikom rekonstrukcije istog
Oni su stvarno toliko alergični na obrazovanje, da sve što ima neke veze sa akademskim ili studentskim se po automatizmu zapušta.
Em Studentski park, pa plato ispred Filozofskog, Vukov spomenik isto tako verovatno jer je pored dva fakulteta i doma...
Imaju prirodnu odbojnost izgleda
Sve mogu da svarim ali ne i komentare žuti pre 12 i više godina su još manje ovo ono. I da jesu i da nisu ne zanima me. Gradska vlast je imala sasvim dovoljno vremena da sredi Studentski trg i Plato. I od planirane garaže i od planiranog pretvaranja u pešačku zonu nema ništa, a dobrim delom je jer ne znaju šta će da rade sa trolejbusima i 31.
Skroz ok kritikovati ih za to, moja poenta je bila da taj nemar nije specifičnost SNS-a, već političara generalno u Srbiji zadnjih 20+ godina.
Nisam do kraja siguran da bi se moglo porediti, jer pored mnogo stvari koje su drugačije između tih ekipa, startna pozicija DOS i posle individualnih stranaka je bila znatno lošija nego kad je SNS nasledio mnogo puniju gradsku i republičku kasu, kao i uspostavljen i koliko toliko rehabilitovan sistem u poređenju sa '90.
Tako da ti argumenti "a šta su oni uradili", su mi zaista već vrlo pase, pogotovo posle deceniju i kusur, slažem se sa @vucko .
Sad bolje da ne brojimo koliko privatizacija je bilo i koliko su novca upucali u rupe bez dna kao npr. subvencije Fiat-u i sl. Demokratske opcije su bile na vlasti do 2012., sasvim dovoljno vremena da se neke stvari urade.
Neki od vas zaboravljaju koliko je narod bio nezadovoljan njihovom vlašću, zbog čega je SNS na kraju i pobedio na izborima umesto njih.