Ovde se širi trotoar na račun parkinga, tj, umesto kosog biće paralelno parkiranje.Ode divlja """""bašta""""" hehehe
Pogledajte prilog 222670
Ja sam razumeo da su ovo radovi u okviru one njegove najave da će Vasina i Uzun Mirkova postati dvosmerne ponovo celom dužinom. Mislim da će i parking da se uklanja.Ovde se širi trotoar na račun parkinga, tj, umesto kosog biće paralelno parkiranje.
Da nam se nije Šapić prehladio, odjednom na dva mesta širenje trotoara na račun parkinga.
Neće biti uklanjanja parkinga. Ispred Kinoteke su već odradili popločavanje parking mesta, a vidi se i na gornjoj slici linija ivičnjaka koja ograničava parking mesta.Ja sam razumeo da su ovo radovi u okviru one njegove najave da će Vasina i Uzun Mirkova postati dvosmerne ponovo celom dužinom. Mislim da će i parking da se uklanja.
A što kaže Direktor, jedva čekam da vidim da počiste divlji parking i (odmah) ispred Bordel Nine hotela.
Gde će onda Bodiroga i Grigorije da parkiraju maseratija, posto Bodiroga zivi u bordelu kad je u Beogradu.
Tu je i mega-hipster restoran Ide Prester, i njenog supruga, investitora u razvoj kanabisa ispod Palate Albanija.
Bože kakvi magarci...Neće biti uklanjanja parkinga. Ispred Kinoteke su već odradili popločavanje parking mesta, a vidi se i na gornjoj slici linija ivičnjaka koja ograničava parking mesta.
A i na delu gde je kolski ulaz u Kinoteku, odrađena su nova ukrajanja ivičnjaka, koji fino gađaju ovaj treći red ivičnjaka, koji je i do sada ograničavao kolovoz i parking. Po tome se da zaključiti da se ulica tu širiti neće.
Kad su Šapićeve ludorije u pitanju, nema tromosti i odlaganja radova...
Može i tu, uz totalne idiote...Може само где нема рушења и експроприације
Zamisli postoji garaza hotelskaGde će onda Bodiroga i Grigorije da parkiraju maseratija, posto Bodiroga zivi u bordelu kad je u Beogradu.
Trenutno se ovako koristi okretnica jer ponekad i po dva autobusa na liniji 31 ovde zaokrenu i čekaju polazak tako da zauzmu jedan deo trake Vasine. Uvođenjem saobraćaja u Vasinu ćemo imati samo još više problema za okretanje 31 i trola.
Pogledajte prilog 223022
Zar nije Vasina i pre bila za sva vozila? A tada su bile i tri trolejbuske linije više. Zašto bi sad bio toliki haos? Stvarno pitam, ne provociram