У реду Астродуле, али у ком правцу и куда је ишла ?
Данас сам баш отишао до стајалишта „2097 - Љубинке Бобић“ које се налази у улици Др. Хуго Клајна, преко пута зелене пијаце, а у правцу града и ту стају 72, 74, 75, Ада 5 и Е4. Нигде на стајалишту нема ознаке за 613-цу. Ни на следећем стајалишту „225 – Пеђе Милосављевића“ нема ознаке за 613-цу. Чак сам на мобилном откуцао *011*2097# и само добијете обавештење за линије 72, 74 и 75. За 613 нема.
Није ме мрзело да на гугл карти означим трасу линије 613 по ГСП и Бусеви картама (црвена линија), и са стајалиштима које сам навео сад и у прошлој поруци, значи 60, 2097 и 225.
Значи, по картама, од лакат кривине код Кванташке пијаце иде право улицом Марка Челебоновића, па скреће десно у Норвешку, после тога код улаза у Ново Бежанијско гробље 1 скреће лево у Љубинке Бобић и на првој семафорској раскрсници скреће опет лево у Др. Хуго Клајна. Иде целом дужином ове улице и онда десно скретање поново у Марка Челебоновића, право према Николе Добровића и том улицом се спушта низ Б. косу и онда лево скреће у Тошин бунар, итд....
Са жутом линијом сам означио трасу 613-це, куда сам је ја виђао да иде и када сам се возио са њом, значи само по улици Марка Челебоновића и Николе Добровића.