Šta je novo?

Стајалишта

Постављање нове надстрешнице у Брестовику
20230418_122818.jpg
 
Pre izvesnog vremena sam prijavio da je nakon završenih radova na toplovodu kod teniskih terena na stadionu JNA, u potpunosti uklonjen stajališni stub (onaj zeleni sa starom oznakom za linije, još iz doba SFRJ) i da sada uopšte ne postoji ni horizontalni ni vertikalna oznaka stajališta. Taman kada sam digao ruke od ove prijave, jer sam očekivao da se ništa neće raditi po tom pitanju zbog gradonačelnikovih odluka o promeni tarifnog i samim tim i tehničkog sistema naplate karata i praćenja vozila, videh potpuno nove table i stajališni stub na pomenutom stajalištu.

20230513_141528.jpg
 
Da li postoji negde na internetu spisak sa svim USDD kodovima stajališta ili to mora da se radi ručno?
 
@Pumba
Za to znam, ali ne i kako bih to lako i jednostavno prebacio u tekstualni dokument (word ili exel).
 
Izgleda da prave stajalište, to jest autobusku nišu preko puta Železnice stanice Rakovica, tamo gde je do pre par meseci stajao autobus 3a
 
Ako misliš na eksel fajl sa kodovima, nisam naišao na tako nešto. Ali spisak kao padajući meni ima na sajtu SJP-a.


@Pumba
Za to znam, ali ne i kako bih to lako i jednostavno prebacio u tekstualni dokument (word ili exel).
Uspeo sam da skinem kodove stajališta, ispisani su kao tekst u fajlu same stranice, samo još da to uobličim, da mogu da ga koriste i oni koji se ne rezumeju u web dizajn (za normalnu svakodnevnu upotrebu).​
 
Stajalište broj 1386 je pomereno i sada je odmah prek puta železničke stanice Rakovica. Stajalište koriste linije 3A i 42. Takodje uvedeno je i stajalište Vareška za liniju 42 na kojoj već staje linija 3A.
Ovo jeste iznenadjenje jer svih ovih godina je Grad uporno ponavljao da mesto na kome se postavilo stajalište ne ispunjava standarde.
 
Kada su radili Cara Nikolaja II, na izmenjenom delu trase nismo imali ni toliko.
 
Vrh