Хвала Богу, коначно. С обзиром да је систем који мери минуте до доласка возила већ уведен (и то у нову апликацију за јавни превоз), потпуно је логично да га примене и на дисплеје на самим стајалиштима Највише ме чуди што нигде о томе нисам ништа прочитао, ово делује као нешто око чега би се сваки градски руководилац врло радо похвалио. Можда ми је неки медијски напис о овоме промакао? Живо ме занима где ће се све инсталирати.Evo upravo rade kod opstine Novi Beograd. Pitao sam majstore bice elektronski display sa realnim prikazom minuta koliko je koji autobus/tramvaj udaljen.
Ajde da doživimo i to čudo jednom. Nadam se da će ovaj put obuhvatiti više stajališta.
Kod mene (Muzej Jugoslavije) rade u smeru ka centruRaskopano je bar 30 tak stajalista ono što sam video uglavnom po centru
Ja sam više za latinicu, najviše zbog turista. Ali realno može i na oba pisma. Prednost latinice je i u tome što je pogodnija za ispis, simboli su uži, više teksta može da se ispiše, na malenim ekranima.Ћирилицом да се исписује.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока