marrecar":2r974cuu je napisao(la):Zabraniti pusenje i na stajalistima, ne mogu ni da stojim a da mi dim ne ide u lice. O higijeni da ne pricam.
Još gora varijanta bacanja pikavca pod točkove vozila, ne kapiram to zaista, naročito za naše uslove k'o da bi bilo neko čudo da curi gorivo ili tako nešto, i eto problema iz ničega...solecar":116156w6 je napisao(la):Ja sam nepušač , nikad u životu nisam zapalio cigaru , niti sam ikad imao želju da probam , i pušači mi užasno smetaju. Gotovo uvek mi se desi da nemam gde da pobegnem dok čekam prevoz , jer sa jedne strane stajališta sa koje hoću da pobegnem na drugu , ne mogu , pošto i na drugoj strani neko puši. Aono što me najviše nervira je to što zapale cigaru , i ne popuše do kraja , a naiđe gradski prevoz , i oni na ulazu moraju da povuku još koji dim , pa sa stepenica bacaju neugašenu cigaru.
Isto tako me nervira i što moram da se "zakucam" za ivicu trotoara kada čekam 50 na Ustaničkoj , ne bi li uspeo da uhvatim mesto da sednem , jer mi užasno smeta da mi ljudi oko mene "jašu" po kičmi dok stojim , a o "mirisima" da i ne govorim.
Da li je OK (na mestu gde se ne oštećuje) red vožnje za 306 i 307 , pošto za njih nije uvršten na tabli "IMAMO PLAN"?
ne bi bilo lose da zabrane i u kaficima a i na stanicama neka pusu kuci Ja sam isto nepusac nikad nisam pusio cigaru i nemam nameru jer KO PUSI ZDRAVLJE RUSI to nisam ja izmisliomarrecar":u7glhonv je napisao(la):Zabraniti pusenje i na stajalistima, ne mogu ni da stojim a da mi dim ne ide u lice. O higijeni da ne pricam.
direktor":avpjnotv je napisao(la):Da preduhitrm igora vijest sa BB u vezi sredjenih stajlista
http://www.beobuild.rs/read.php/662.html
[color=#0000BF:avpjnotv je napisao(la):Imamo plan[/color]":avpjnotv]Pored ovih tabli u pripremi su i info table za integrisana stajališta ITS1 i ITS2 sistema. Trenutno na stajalištima ITS2 sistema ne postoje nikakve table sa informacijama, čak ni o linijama koje staju, kao ni pravcima kuda idu i pozivnog koda za proveru putem mobilnog telefona koji se razlikuje u odnosu na stajalište u ITS1.
zexland":11ppbvxl je napisao(la):
Alicante, Espana 8)