Evo kako kreativni umovi zamišljaju autobuska stajališta, neka stvarno postoje a neka su samo lepa zamisao na papiru.
Ko zna možda će za par stotina godina u Beogradu postojati klimatizovana stajališta.
Mislili ste da su likovi iz alma quatro kreativni, a šta reći za ove koji su instalirali akvarijum sa pravim ribama, ne bi li na taj način pokazali svežinu svojih morskih plodova.
Ne znam da li se neko od vas seća, ali kod mene na autobuskoj stanici Stari Merkator, pre jedno dve ili tri godine postojao je instaliran touch screen monitor sa pristupom internetu tako sam čekajući bus lepo krstario netom. Ali nažalost huligani su ga slomili, a likovi iz Alme ga nisu vratili nazad.
Zadnje dve sa udobnim trosedom predstavljaju marketinšku kampanju Ikea u Parizu, ovde kod nas ti trosedi bi dobili noge dok si rekao keks. :lol:
Ni ova eko friendly nisu loša.
Šta sam želeo ovom demonstracijom da pokažem? Jednu nekreativnost, nepraktičnost i nekvalitet Alminih stajališta. Zimi te ne štite od vetra i snega, niti od jakih pljuskova a leti kada zapeče sunce onaj prozirni krov ti nije od nikakve koristi. Ne znam za vas ali Ja ne bih imao ništa protiv da Beograd u budućnosti dobije nova stajališta pre svega funkcionalna ali i lepa. :kk: