Izlaznost je na kraju bila oko 30% cini mi se, jer je Otac nacije malopre izgovorio da je glasalo - ako sam dobro cuo - oko 1.890.000 ljudi. A pravo glasa imalo je 6.500.000.
Ono sto je bitno je sam odnos glasova. S obzirom da je SNS mogao - i verovatno jeate - pokrenuo svoju masineriju od 700.000 goveda (+njiihova rodbina) da oduvaju ovo. A ipak je odnos na kraju bio 3:2.
To govori nesto. To govori da jeste naprdni talog isterao svoje, ali govori da su isterali za 20% vise. Ne za 50. I da nije ipak cela Srbija njihova.
A podatak iz Beograda, gde je odnos 55:45 govori da ipak ovo nije njegova prcija i da ima jos velike mase koja mu ne da da od zemlje napravi svoju sektu.
Dodajte na to jos oko minimum 20% koji su protiv SNS ali sad nisu izasli iz xy razloga (neki prosto nisu shvatali sta biraju) i to govori nesto. Govori da vrhunac SNS prolazi. I ovi rezultati ce ostati upisani i kad god se SNS busa "ma nasa je skoro cela Srbija" samo im se pokazu rezultati o izlaznosti na izborima ili recimo odnos glasova na referedumu u Beogradu, i pokaze se da ipak nije cela zemlja njihova.
Kazem, da ce isterati svoje, to smo svi znali. Ali izlaznost je na kraju ipak bila nesto veca nego sto sam ocekivao (30%) i poruceno je da ipak ovo nije Srbija sa vecinski SNS - Pink stanovnistvom, nego da je ta vecina jako jako upitna i relativna. To je posebno bitno u ovom slucaju, jer je cela majmunarija i izvedena da bi se SNS dokazao Evropi. Ovako sa ovakvom podelom medju izaslima, salje se poruka da vlada podela i da ima vise verzija istine, a ne ono sto Psihousna i SNS sekta raportiraju.
Meni je najbitnije i najdraze da iz dana u dan vidim potvrde u raznim oblicima da vrhunac moci SNS prolazi. Pa pali su mnogi pre njih, pa pasce jednog dana i oni.