Mogu.Da li osobe koje nisu primile poziv za referendum mogu da izadju na isti?
Znam mnogo takvih.
U Svajcarskoj se i o banalnoj temi vodi debata u medijima ako imamo referendum nedeljama pre toga. Ovde se na TV prave emisije gde nam 3 ucesnika govore zasto da izadjemo i zaokruzimo DA. Vecina onih koji su izasli ne znaju ni za sta glasaju.Sada, kada Srbija ima jedan mali dogadjaj nalik onim u Svajcarskoj, odnosno kada narod ima priliku da se protokolarno izjasni i odluci o necemu bitnom, i da makar na kratko i u necemu bude kao ta Svajcarska, siguran sam da svi ti najglasniji likovi sede kod kuce jer "meh mrzi ih"...
Opozicija ne zeli da sruse SNS. Oni zele kohabitaciju, odnosno tako zele gazde iz EU.Da je opozicija htela da rusi ovu vlast, mogli su prvo da se ujedine oko ovog referenduma, ali niko od njih nem muda da se zameri EU… Da su organizovali bilo kakve proteste referensum ne bi prosao. To bi onda mogli da koriste kao municiju za sledece izbore i uzmu Beograd i jos poneki veliki grad. To bi bio povetak kraja SNS.
Bas tako. Mlade generacije sve sa internetom i digitaolnom pismenoscu nisu nista politicki pametnije od penzionera. Samo im se pristupana drugacji nacin. Veoma uspesno to rade.Glasao sam oko 7. Bilo je ljudi vise nego sto sam ocekivao. Clanstvo je dobilo poziv. Unezverene babe i dede koje su dosle da glasaju za nesto, ali ni sami ne znaju sta…
A mladi nemaju vremena da se bave tim. Oni brinu za najvecu nepravdu u istoriji covecanstva koja je naneta nasem vitezu Djokovicu. Do pre par dana su brinuli za Hrvata koji se udavio u Savi…
kako vec znas rezultate?Kod mene izlaznost oko 30%, oko 60% NE
Izvor N1: https://rs.n1info.com/vesti/vucic-za-da-glasalo-6048-odsto-izaslih-gradjana/Vučić: Za „da“ glasalo 60,48 odsto izašlih građana