Giorano Angelo
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 22.10.2011.
- Pohvaljen
- 2.758
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=669678#p669678:sl57kod3 je napisao(la):Ventilator_BGD » 14 Окт 2019 08:40 am[/url]":sl57kod3]Ja mislim da je ta nasa druzeljubivost malo precenjena. Oslo je petkom uvece (hladan mentalitet) bilo punije nego beograd. Isao sam od kafica do kafica nisam mogao da nadjem mesto bukvalno i to na relaciji dugoj par km. Cak po snegu su pune i baste, gde sede pusaci.
Skoro bio na nekoj svadbi rodbine, sedeo pored bliskih rodjaka koje prvi put vidim u zivotu i nisam rec progovorio s njima, osetio ogromnu k___bolju sa druge strane. Sa jako bliskom rodbinom gube se kontakti ne samo kod mene nego i kod drugih svi su postali kritizeri i niko nikog vise ne tolerise. Nedo bog da neko nekome pomogne - ima ali retko. Ljudi cestitaju vazne dane preko vajbera mrzi ih i da okrenu telefon i da imaju prisniji kontakt. Da ne pricam o prevrtanju ocima na svadbe i rodjenja dece jer je to stvarno postao ogroman trosak na nase bedne budzete. Takodje ljudi sve relativizuju odmahuju rukom, sve ih mrzi i niko nece da narusava ni elementarni komfor zbog nekog drugog.
Sori pomesao sam edit post sa reply i napravio visak postova.
То сам и ја приметио...