Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 57.218
Svakako uvek podržavam finu i obrađeniju kaldrmu/kocku, nema ničeg romantičnog i lepog u lomljenju nogu i saplitanju po onim grubim i neujednačenim.
Jedino ako ih negde ostave pored puta, pa ih neki "preduzetnik" pronađe i proda gradu...Aко буде памети, коцке ће пребацити на Калемегдан.а
Као што видиш асфалтира сеŠta se uopšte radi na Trgu ako se odustalo od kružnog toka?
Радници кажу да се није одустало.Šta se uopšte radi na Trgu ako se odustalo od kružnog toka?
Pa dobices materijal kalav narucis i platis..........iliti najjeftiniji i najgori jer si platio najmanje da bi se ugradio na maxx da bi kupio sebi i zeni po novi Porsche, vratio stranci procenat i gradio sebi novu kucetinu sa najluksuznijim mogucim materijalima negde u pm da te niko ne nadje. Eto tako funkcionisu stvari a mi se cesemo "zasto sve propada tako brzo"?Ja stvarno mislim da pored korupcije i lenjosti i neposobnosti naših majstora (mislim ovih koje angažuje partija) ulogu igra i to da nama u Srbiju stižu sve najgori materijali.
Znam primere radova, i spolja i unutra, gde bi se sve uradilo kako treba, osušilo i opet bi ispucalo posle godinu ili dve, samo od sebe, bez ikakvih pomeranja, uticaja i opterećenja.
Midlim da povrh svega gore nabrojanog (korupcija, aljkavost, brdo priučenih) mi ovde stvarno dobijamo sve najgore od materijala.
Па није баш за поређење, али у Шапцу се штампани бетон већ поприлично круни, решетке дугачких сливника су пропале на доста места, а оне велике клупе су препуне ситног смећа испод даски на којима се седи. И тај розе део са офарбаним асфалтом је естетски баш безвезе.