2027. godinaZna li se kraj ovog mucenja sa zatvaranjem svakog veceg trga ili ulice? Kapiram da je tek pocelo, posto je leto pred nama...do jeseni, ne lipsi magarce do zelene trave.
Zato što ćemo tada i zvanično bankrotirali pa više neće imati čime da rade.2027. godina
Није битумен, ради се лепком:Da li mi se čini da su opet kocke na pesku?
Spoj između kocki mi deluje da je rađen sa nečim boljim od silikona (bitumena) kako je bilo do sada, ali ako i dalje nema čvrste veze između ovolikih kocki i podloge, plašim se da će za par godina opet početi da propadaju kocke.
Doduše, deluje da su horizontalno baš dobro složene, tako da ćemo videti šta će biti.
Континуитет, стабилност.I opet je sve isto.
Meni danas baš ovo rekao majstor koga sam zvao da mi uradi ravnajući sloj na terasi.Da li im je i ovo spomenuo?
Apply Mapestone PFS 2 only if the surrounding temperature and the temperature of the substrate and thestones is between +5°C and +30°C.
Kod svih tih smesa su bitni uslovi kada se radi. Zato se fasade rade na jesen/proleće. Velika vrućina brzo izvuče vodu i hemijski proces se ne sprovede do kraja.
Боље да су све те коцке стављали на Калемегдан.
Da, debil će da posadi kružni tok tu pa su pomerili žice da prate buduću konfiguraciju trga.
![]()
Imaćeš i novi-stari sat na ostrvcetu posred kolovoza da možeš da se sastaješ sa ljudima tu. Pošto danas niko nema satove pa nam treba jedan baš tu, a i ljudi vole da se sastaju nasred kolovoza, pa eto, Doktor Hlor se setio da spoji lepo i korisno...
Sat ce tu stajati cirke 2 nedelje dok se neko pijna ne zakuca u njega jer koliko vidim kružni tok poente nema jer će se i dalje voziti pravo.
Samo taj sat i te kocek daju privid da se radi o kružnom toku.
Koliko mogu da vidim da bi došao do staklenca moraš baš dobro da kružiš pošto ukida još jedna pešački prelaz.