Evo prijavila sam i ja, hvala na adresi.Ja sam isti ovaj problem prosle nedelje slikao i prijavio. Prijavio sam na servisnicentar@beograd.gov.rs ali odgovor na ovu predstavku nikada nisam dobio. Nadam se da je jos neko prijavio isti problem.
Vrlo je moguće da je to u pitanju, oni su spremni na sve.Počinjem da imam teoriju zavere ovde za ovim zagrađivanjem bašti
Možda se sprema zakon o zabrani pušenja u ugostiteljskim objektima, pa se na vreme spremaju da bašte spreme za nas pušače, da se skoro osećamo kao da smo unutra
Šalu na stranu, ovo je toliko kretenski, da nemam reči...
....strasno...sada ce tu ogradu svake sezone da pomeraju i da zauzmu sve vise prostora od trgaStigla je staklena ograda i na Trg.
Pogledajte prilog 193858
Нека онда седе у затвореном простору. Ово забранити док се не прошири по целом граду.Гостима башта кафића смета ветар. А могуће да хоће да се ограде од просјака који иду по баштама.
I taman što se odmorite par dana od tih meseci, pravac kod Večn vatre na pivce.Ispravka: Gangulini meseci.
Dobro je što antena mobilne telefonije stoji i dalje na svom mestu, odomaćila se fino.