outsider
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.02.2010.
- Pohvaljen
- 1.140
I Tašmajdan odrađuje dobar posao. A kod 25. maja umesto kvadrata betona mogu zimi privremeni kvadrati leda.
@astrodule Bingo!
@astrodule Bingo!
Nije mu taktika kontraproduktivna, nego pogrešna. Ovo je forum gde se bavimo time da nam grad izgleda bolje i funkcionalnije, pa shodno tome kritikujemo svakog ko to zasluži. Isto tako i pohvalimo svakog ko to zaslužuje. A kako smo ovde baš kritički nastrojeni, u pozitivnom smislu, parola "dela govore" je baš ono što je u suprotnosti sa onim što forum zastupa. Ova parola je primenljiva na sve i to se i vidi u načinu razmišljanja i pisanja nas forumaša, jer gde još možeš da nađeš forum gde se istovremeno kritikuju i aktuelna vlast i bivša vlast i pretendenti na vlast.Posejdone / Vračarac - prijateljski savet - svojim postovima ovde samo obaraš rejting SNS-a. Čak i one neodlučne odbijaš od svoje stranke. Radi to na nekom portalu gde su ljudi manje inteligentni, ovde ti je taktika kontraproduktivna.
Ti i tvoja sekta nikad niste u stanju da prihvatite nijednu kritiku.Džabe se trudiš kolega Goje, trg je lep i sviđa se Beograđanima. Veruj mi, videćeš za dve nedelje
Aj što su nesposobni da završe rekonstrukcije u dogovorenom roku. nego što više nisu u stanju da demontiraju vašar u roku od nekoliko dana... Ovo čudo već tri nedelje sklanjaju.Samo u vašem gradu, toaleti na glavnom gradskom trgu. Još malo pa nestalo - NOT!Pogledajte prilog 130709
Ja nisam politički angažovan, ovaj anticivilizacijski čin je mnogo više od politike. Protiv toga se borim. Ima li konkretnog razloga što je Toi Toi izložen ovako na Trgu, a ja moram da ga obilazim?Džabe se trudiš kolega Goje, trg je lep i sviđa se Beograđanima. Veruj mi, videćeš za dve nedelje
@Bender Rodriguez ništa gore nego čovek neuk, a mnogo samouveren. Ne uvaženi član, već ekipa koja je okupirala vlast.Ti i tvoja sekta nikad niste u stanju da prihvatite nijednu kritiku.
Vi ste svi rodjeni savrseni i nepogresivi. I jedini ste koji treba da imate pravo glasa i misljenja o bilo cemu.
Jel tako?
Ima još jedna poslovica koja kaže da ako nisi u stanju da šakom i kapom deliš hvalospeve na račun aktuelne vlasti (uopšteno), za sve što rade, onda ti nisi za politiku, nego si za Beobuild.Ima jedna stara narodna poslovica koja kaze "kada ne znas kako da oblatis nesto sto je drugi sredio a ti nisi onda potenciraj na toi toi glupostima."
Tako kaze poslovica sta znam...
Hvala dule što mi pomažeš u promociji napretka Srbije u svim oblastima društva pa i fudbalu, ne mogu sve samNe zaboravimo i dva mesta u Ligi šampiona za dve sezone