Intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.05.2010.
- Pohvaljen
- 969
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=658941#p658941:fddabzwa je napisao(la):Zuma » 10 Sep 2019 09:18 pm[/url]":fddabzwa]Pošto porukama na Tviteru ne treba uvek verovati, otišao sam na Trg da pogledam kako stvarno stoji stvar sa kaldrmom koja tobože tone, sa iskrenim očekivanjem da je u pitanju lokalni problem, recimo oko šahta ili na mestu gde fali dovoljno peska u podlozi. Nažalost, stanje je DALEKO gore nego što sam mislio. Bukvalno katastrofalno. Kad se krene iz Kolarčeve, pa desnom stranom Trga Republike do Francuske, opis koji najviše odgovara bi možda bio da je novi kolovoz u stanju ubrzanog raspada. Ako se ovaj proces degradacije nastavi, ne znam šta bi se sa ovim sada moglo uraditi sem da se radi ponovo. Evo slika, mada je već bio sumrak pa uvek nisu baš oštre.
To je verovatno ono što sam ja osetio pod gumama sinoć, jer sam sa Terazija išao ka Francuskoj ulici. Utisak je bio da auto "pliva" rekao bih pogotovo sa desne strane, ali se svakako ljuljao i točkovi su "propadali"...