Тачно + претачно. Као и оне које добровољно купују код ових што се хвале да је важно где купујемо технику.
Него, на моју препоруку, другар је узео Nothing Phone 3a да замени свој матори Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Нажалост морао је да га узме код ових што кажу да је важно где купујемо технику. На КП кошта 330 евра, он га је платио 45000.
Имао сам прилике код друге особе да пробам Nothing. Нервира ме што сви али баш сви потенцирају глупи приказ на целом екрану, не бих никада могао да се навикнем на то. Овако телефон је одличан, изузетно брз и флуидан, 120Hz AMOLED екран одличан, одлично лежи у руци са својих 6.67" величине (боље лежи него мој матори Poco X3 Pro), софтвер ми је легао одмах. Нема 3.5мм и слот за меморијску али и то се да преживети. Тастери за звук су са леве стране као код Пиксела. Камере нисам пробао јер не користим и не занимају ме. Пластиканер је али добра маска попут Nillkin Super Frosted Shield Pro ће одлично штитити телефон. Укратко, бољи не постоји за те паре за особе који смрдљиви Жаоми не могу више очима да виде.
Двоумим се за 2 године или за годину да ли да узмем Пиксел или Ништа али више нагињем ка Ништа јер је Пиксел прескуп, а серија код Пиксела не долази у обзир док бих се за Ништа отворио за обичан.