Inspekcija ne radi svoj posao!Гага":325e7bma je napisao(la):На Бежанијској коси, на углу улица Недељка Гвозденовића и Марка Ристића (зграда се још усељава), један од станара већ застаклио део велике терасе и направио стаклени голубарник. Са чела зграде направљена и ова лимена настрешница. Уживо, верујте ми, изгледа још одвратније.
Зграду је иначе градило ГП Неимар В, а припада улици Недељка Гвозденовића број 26, 26А и 26Б.
Drvene kućice su kod Ruskog cara, pijačarske tezge su dalje niz ulicu!direktor":bapgmtyv je napisao(la):To su drvene kucice koje se koriste svake godine , stim sto su mogli malo da ih usminkaju ofarbaju
За свако застакљивање терасе, неко преграђивање или слично што мења облик зграде, треба да се тражи дозвола од општинских органа за такву радњу. Али из овог случаја и масу осталих по граду, очигледно се све ради на своју руку. Инспекција вероватно још увек на све то гледа благонаклоно (кроз прсте).pexon1974":1ayco4n8 je napisao(la):Inspekcija ne radi svoj posao!Гага":1ayco4n8 je napisao(la):На Бежанијској коси, на углу улица Недељка Гвозденовића и Марка Ристића (зграда се још усељава), један од станара већ застаклио део велике терасе и направио стаклени голубарник. Са чела зграде направљена и ова лимена настрешница. Уживо, верујте ми, изгледа још одвратније.
Зграду је иначе градило ГП Неимар В, а припада улици Недељка Гвозденовића број 26, 26А и 26Б.
Svaka priča o estetici je izlišna, jer sve što je napravljeno je protivzakonito!
milos.tro":u74ts4fj je napisao(la):Našao sam i ovo na netu,ako neko zna lokaciju?
direktor":g1vilcrh je napisao(la):