Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Uh breeeee !!!!
Ne, ne, reci te mi da je ovo nek fora, neka obrada fotke!?

10177384_10205041833379968_1718578138673735302_n.jpg

Evo komšija iz Medaka je dao jedino moguće rešenje za "Dvorac grofa Ljadže"! :mrgreen:

laki72":1qpp8p16 je napisao(la):
Uh breeeee !!!!

Nažalost nije obrada, čudi me da je do sad niko nije slikao, najgore je to što ceo taj kraj izgleda da se naježiš! :bash:

Предлажем да се на овој теми из предложених фотографија једном годишње гласањем бира "Грађевинска накарада (нпр. 2015. за ову годину) године" у Београду.
Свака од приложених номинација би добила број одмах по објављивању, а пратиоци форума би гласали за одређени број у задатом временском раздобљу. Резултат гласања би се објављивао широм интернета и, ако је то могуће, достављао заинтересованим српским медијима као вест.

Тако би овај форум могао да допре до шире јавности и вршио би већи утицај на свест друштва о значају архитектуре и потреби контроле у грађевинарству и урбанизму.

Uspon ka "dvorcu", auto i pešak mogu da se mimoiđu ... jedva! :pob: (ovaj pobednik bi trebao da se crveni)

Podržavam Sašin predlog, ako holivud ima "zlatnu malinu" za najgori film, naša "nagrada" bi mogla da se zove "ZLATNA FANGLA"! :laugh:

Urke":5m7m4gso je napisao(la):
10177384_10205041833379968_1718578138673735302_n.jpg

Evo komšija iz Medaka je dao jedino moguće rešenje za "Dvorac grofa Ljadže"! :mrgreen:

laki72":5m7m4gso je napisao(la):
Uh breeeee !!!!

Nažalost nije obrada, čudi me da je do sad niko nije slikao, najgore je to što ceo taj kraj izgleda da se naježiš! :bash:

Kakav fles jbte
http://www.youtube.com/watch?v=XiUr-UNKv5s

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ILWdm1WvNs[/youtube]
ЦГ у борби против нелегалне градње :lol:

Ne lici ni na sta...
A perspektive razvoja turizma se na ovaj nacin urusavaju

110449823432489292107667.jpg

110064373432485892108005.jpg

110225293432488858774375.jpg

"Ohridska ulica u Zemunu,
temelji u parkiću....na pešačkoj stazi
dok jure švercere po autobusima..."
izvor:Zemun - Zemuncima

A parkic je na njegovoj zemlji ili pak malo zasao u javnu povrsinu

Бацио сам поглед на катастар и тај део Земуна је врло чудно испарцелисан. Постоји велика могућност да човек стварно зида на свом плацу зато дајте тачну локацију па да проверимо.

Дишо, можда је и паркић и стаза на његовој земљи. Сви знамо како су то комунисти радили.

Sbi znamo kako su veselih 90tih nicali objekti na zelenim povrsinama i gdje kuda maloprije se zaprepastih kod hrama jednoj zidanoj basti kafica uslikacu ovih dana

Саша":186kb9zh je napisao(la):
Овако пропалих и зјапећих подземних контејнера има колико хоћеш у насељу Церак-виногради.
Има их у тако лошем (опасном!) стању да су испред њих поставили као замену обичне контејнере на точкићима. И, није реч о вандализму, већ о лошем квалитету.
Како то да нико у Београду никад не одговара због лоше обављеног посла, или због лоше контроле, или због лоше одлуке ... ? Докле ће да нам се понављају овакве ствари?

Ево слика од данас:

image2790.jpg

image2789.jpg

Надлежни су или сметнули су ума да је ту некада било пет-шест контејнера на точкићима, или не знају да два обична контејнера по запремини никако не могу да замене два подземна.

Прошао сам Ибарском магистралом данас, у данашње лепо и јасно поподне, од Лабудовог брда до Белих вода.
Лева страна у смеру према граду је пуна отпадака и ђубрета, а има још и Цигана (били су их отерали прошле године).
Светао и прозрачан дан и неозеленело шибље их откривају у пуном светлу. Некад бисмо рекли - као у Бангладешу. Али, у Бангладешу је можда у међувремену знатно боље.

Ево слике с Новог Београда, данас поподне око пет, аутобуско стајалиште најближе раскрсници Јурија Гагарина и Омладинских бригада, по дијагонали од Блока 67а:

image2798.jpg

Zemun: Garaža u parku potpuno legalna
M. T. KOVAČEVIĆ | 05. mart 2015. 13:12 |

Na uglu Gornjogradske i Ohridske u Zemunu gradi se garaža zbog čega građani negoduju. Opštinska inspekcija i vlasnik potvrđuju da je sve po propisu: Vraćeno mi je zemljište gradim na svojoj imovini

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... no-legalna

Vrh