e ali ovo mi je neshvativo nešto... Ok, dobio si lokaciju za trafiku, postavio je i sve ok...ali svakih nedelju-dve tu kreću da se ređaju ''odelenja'', dodatak ograđen 10x10 građevinskom žicom, pa onda frižideri... Ko dozvoljava onolikefrižidere koji se ređaju po trotoarima? Jel za njih treba neki papir ili možeš da ih ređaš koliko ti treba..? Evo kod mene na Bulevaru je drastično sužen protok pešaka jer ima jedno pet komada postavljenih ''u G'' i sad treba da se provlačiš i sudaraš sa ljudima iz suprotnog smera...Ко им ово дозволи?
Већ дуго стоји незавршена поправка плоча испод Бранковог моста:
Већ дуго стоје поломљене плоче у Пристаништу, ускоро ће кренути да долазе бродови и туристи:
У насељу Церачки виногради незавршена поправка шахта ће за месец-два навршити целу годину. Зачудо, саобраћајни знак стоји све време, није оборен, поломљен, однет ...
У склопу Бранковог моста је и даље, и опет овако:
Мост прокишњава дуго после кише:
Ово је био обичан киоск на раскрсници код Мека на Видиковцу; с временом је нарастао, умножио се и метастазирао:
Te takse u većininslučajeva za bolje lokacije plati proizvođač sladoleda ili pića.Najbolje su te takse koje odrade za jednu smenu.
Нема везе, сравниће се за максимум 20 година (ја жирант тако да знате да ће се стварно десити)Sve je to ispred bedema u plavnom području gde nije ni dozvoljena gradnja (to zemljište je državno), ista priča kao Savski nasip, grade svi redom bez dozvola i svima će na kraju država to da legalizuje kada se nagomila stotinu takvih divljih objekata.
Izvor: https://www.jutarnji.hr/vijesti/zag...a-treba-zaposliti-za-obnovu-petrinje-15325689BIO MU JE PREMALI
Balkon iz centra Zagreba postao hit na mrežama, pogledajte ga: ‘Vlada ga treba zaposliti za obnovu Petrinje!‘
Vlasnik stana je probio ogradu svog balkona i produžio ga impoviziranom drvenom konstrukcijom
Ili totalno zabraniti trafike na mestima gde je automat prostorno efikasnije rešenje, poput uskih pešačkih uličica, pasaža, uskih trotoara bez prodavnice u blizini, ali tako da se predive mesta za njih ili niše u sklopu postojećih objekata. Ove mašine se mogu predvideti i na žlezničkim i autobuskim stajalištima, ali i u stambenim zgradama umesto bučnih prodavnica i kafića.Забранити да трафике имају фрижедере споља. И забранити трафике у киоску где год има празних локала.
Tek sam sad nakon čitanja ovog tvog kometara shvatio o čemu se radi. Toliko sam se navikao na žice po ulicama da sam prestao i da ih primećujem.Ko bi rekao da će jedna tako elitna ustanova da bude primorana da pozajmljuje struju o d strane javne rasvete.