Duplex mansarda..?
Čekaj, neko je stvarno kupio taj stan gore..? Pa tu ni zemljotres ne treba...jači vetar radi posao!
Duplex mansarda..?
Prijavljuj nadležnima, šalji u medije, piši BG hronici kao gledalac reporter...Moram da podelim sa vama ovo...
Čovek je za Novu Godinu isekao stablo na parkingu i zabetonirao rupu...valjda da ne gazi u blato kad se parkira..! Pretpostavljam da je lokal (u pozadini) njegov jer se tu odvijaju građevinski radovi..
Nisam skoro naišao na veći bezobrazluk i prostakluk od ovoga..!
Ne znam da li se treba obratiti Zelenilu ili upravniku zgrade za početak ali ovo ne sme da ostane neispraćeno..!
U pitanju je zgrada u Metohijskoj, zadnji ulaz-iz Nikole Stefanovića...
Pogledajte prilog 185458
Meni je suludo da je ovde bilo drvo. Ili je mozda sirina ova dva parking mesta uzela u obzir drvo, ali po ovoj deonici reklo bi se da nije. Mislim u moru svega ostalog ovo je onako, blaga bahatost.Moram da podelim sa vama ovo...
Čovek je za Novu Godinu isekao stablo na parkingu i zabetonirao rupu...valjda da ne gazi u blato kad se parkira..! Pretpostavljam da je lokal (u pozadini) njegov jer se tu odvijaju građevinski radovi..
Nisam skoro naišao na veći bezobrazluk i prostakluk od ovoga..!
Ne znam da li se treba obratiti Zelenilu ili upravniku zgrade za početak ali ovo ne sme da ostane neispraćeno..!
U pitanju je zgrada u Metohijskoj, zadnji ulaz-iz Nikole Stefanovića...
Pogledajte prilog 185458
Leti je korisnoMeni je suludo da je ovde bilo drvo. Ili je mozda sirina ova dva parking mesta uzela u obzir drvo, ali po ovoj deonici reklo bi se da nije. Mislim u moru svega ostalog ovo je onako, blaga bahatost.
Nije suludo, cela ulica je tako urađena... Ima dovoljno mesta i kada je drvo većeg obima, starije... Ovde je bilo u pitanju tek posađeno drvo, pre sezonu-dve...ali je i takvo ''smetalo''..!Meni je suludo da je ovde bilo drvo. Ili je mozda sirina ova dva parking mesta uzela u obzir drvo, ali po ovoj deonici reklo bi se da nije. Mislim u moru svega ostalog ovo je onako, blaga bahatost.
Ima kafića koji su zagradili stubove javne rasvete, info table.
Da, na njih mislim. Moguće da je i ono što im drži nadstrešnicu zabijeno kroz ploče.
Kafana "Proleće" je ogradila pešačku stazu staklenom ogradom i probušila granitne ploče.Pogledajte prilog 185584
Ovo je ipak veliki trg, a kod nas je zauzet sam trotoar.
Maligni uticaj zapada...
И вратити Шиш ћевап у црвени киоск!Sve to treba srušiti....